Mardok Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Nie jest źle ale po tylu latach już się przyzwyczaiłem do starych kolorów i te mi się wydaja jakieś dziwne ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 gdzie skin desert Oo brakuje mi go;) 1203092[/snapback] To dopiero pierwszy dzień... poaczekaj... Ludzie czytajcie pierwszą & drugą stronę... Tam jest dużo informacji zawartych... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Hmm.. trzeba się bedzie na nowo przyzwyczaić.. Brakuje kilku fajnych rzeczy <_< Mam nadzieje że się wkrótce pojawią :rolleyes: 1203080[/snapback] Siedzisz czlowieku na testowym forum , poczekaj troche . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 prawda prawada było już kilkanaście razy w tym topicu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe_old Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Może i jest takie świetnie ... ale niemoge się zalogować na swoje konto gdyż napisane jest ze taki user nieistineje ;x . OCB ? UPDATE - Serwer chwilowo nie moze obsluzyc Twojego zapytania ze wzgledu na zbyt duza ilosc jednoczesnych polaczen. Prosimy sprobowac ponownie za kilka chwil. - wy lepiej nowy serwer kupcie ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 jest GiT - ale najbardziej bedzie mi brakowac emotow B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Może i jest takie świetnie ... ale niemoge się zalogować na swoje konto gdyż napisane jest ze taki user nieistineje ;x . OCB ? UPDATE - Serwer chwilowo nie moze obsluzyc Twojego zapytania ze wzgledu na zbyt duza ilosc jednoczesnych polaczen. Prosimy sprobowac ponownie za kilka chwil. - wy lepiej nowy serwer kupcie ... 1203114[/snapback] Forum jest caly czas modyfikowane , wiec bedziesz mial wylaczany serwer( i zapewne wiecej bldow ) . Tak trudno dojsc do tego ??? . Pozatym wiadomo , ze sam nowy skrypt nie pomoze . Pozatym jak znajdzie ktos fajna skorke, to niech da znac . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Tak wiec po przejsciu znikło pare fajnych rzeczy . 1. szybka opowiedz jakos jak klikam na linka to sie nie wlacza 2. brakuje mi czarnego skina( czy beda jakies nowe w przyszlowsci) 3. fajne jest to ze jest duzyyyyyyy podpis :D mam nadziej ze taki zostanie 4. stara domena forum.purepc.pl bedzie woring? 5. fajne sa te załaczniki :D i na razie tyle PS. superowsko dziala Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 jest super ! tylko kiedy bedzie dzialalo pod domena forum.purepc.pl ? 1203096[/snapback] Na dniach, jak skończymy konfigurację. Może i jest takie świetnie ... ale niemoge się zalogować na swoje konto gdyż napisane jest ze taki user nieistineje ;x . OCB ? UPDATE - Serwer chwilowo nie moze obsluzyc Twojego zapytania ze wzgledu na zbyt duza ilosc jednoczesnych polaczen. Prosimy sprobowac ponownie za kilka chwil. - wy lepiej nowy serwer kupcie ... 1203114[/snapback] Konto jest, tylko nowe forum ma problemy ze znakami specjalnymi. Zgłoś się później na gg. jest GiT - ale najbardziej bedzie mi brakowac emotow B) 1203115[/snapback] Dodałem kilka 'podstawowych' ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Może i jest takie świetnie ... ale niemoge się zalogować na swoje konto gdyż napisane jest ze taki user nieistineje ;x . OCB ?zapewne masz w swoim koncie jakiś znak specjalny np. ' Ja miałem taki i również wystąpił błąd przy logowaniu, pomogło skontaktowanie się z Liskiem i zmiana ksywy na taką jaka jest.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Emoty będą - spokojnie omg, ludziska to jest pierwszy dzien forum. Wszystko leci na defaultowych ustawieniach. Baa, nawet nie jest na domenie tweaka tylko na prywatnej Marco. Do konca sesji Marco ;] powinno byc juz wszystko gotowe. Mnie sie narazie wszystko podoba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Może i jest takie świetnie ... ale niemoge się zalogować na swoje konto gdyż napisane jest ze taki user nieistineje ;x . OCB ? UPDATE - Serwer chwilowo nie moze obsluzyc Twojego zapytania ze wzgledu na zbyt duza ilosc jednoczesnych polaczen. Prosimy sprobowac ponownie za kilka chwil. - wy lepiej nowy serwer kupcie ... 1203114[/snapback] Mi pomogł kontakt z adminem... Narazie zamist "!" mam "i" w nicku... Ale nie spiesz sie.... i nie zawracaj im teraz głowy... pewnie mają sporo roboty... I POWTARZAM: CZYTAJCIE PIERWSZE STRONY -> TAM MOGĄ BYĆ ODPOWIEDZI NA WASZE PYTANIE!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Ladnie to wyglada i dziala faktycznie szybciej. Szkoda tylko, ze piktogramy przy nazwach poszczegolnych forum i tematow nie wygladaja zbyt przejrzyscie. Duzo pracy jeszcze przed Wami ale kierunek jest OK. Dzieki za to co robicie (marco, lisek and co. :]) i to na dodatek praktycznie z wolontariatu ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe_old Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Taa ale mi chodzi czy moj nick stary bedzie działać ? ; / sl!qe ... ; ( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 :kijem: :ploom: :plom: :banana: :wisielec: :gitarzysta2: :gitarzysta: :blurp: hehe wkoncu:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 "Wykup płatną subskrypcje" co to za swinstwo co nie dokonca dziala na operze( emotki nie dzialaja ogólnie java cos nie dziala albo mi w operze co sie kutwasi) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 "Wykup płatną subskrypcje" co to za swinstwo co nie dokonca dziala na operze( emotki nie dzialaja ogólnie java cos nie dziala albo mi w operze co sie kutwasi) 1203142[/snapback] też mam operę i jest full wypas;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 jest szybciej ale nie mogłem wyedytować na początku swoich danych w panelu(dodałem date urodzenia :P) bo było "serwer chwilowo...." ale wierze że bedzie lepiej Ps. Dajcie szybciej te kolorki z tamtego forum (albo coś fajniejszego :D), bo tak trudno będzie przeżucić na ten Udanej pracy moderatorom, czy komu tam przy odświeżania wyglądu i działania tego forum Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 1. szybka opowiedz jakos jak klikam na linka to sie nie wlacza 1203124[/snapback] Dziwne, u wszystkich działa bez problemów... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 No ja nawet sobie numer aqq dodalem ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rbtck1 Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Hehe, pewnie wam duzo czasu zajelo zaladowanie calej bazy danych wyobrazam sobie jaki musi miec to rozmiar :). Do tego jakis skin fajny sie doda i bedzie dobrze. Chociarz osobiscie wole zeby to bylo postawione na VB nigdy z nim nie mialem problemow... ale troszke kosztuje. Ale dobrze jest tak jak jest :) Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość per3z Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Prosze o to,ab byla mozliwosc wyboru miedzy nowym skinem,a starym i wszyscy beda zadowoleni.Ten nowy nie podoba mi sie wcale... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giusepe Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 chyba [ciach-ów] nie ma, bo widuje różne ×uje na forum ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 niedosc ze wyglad jest tragiczny :angry: to i trudno sie obsluguje :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 1. rankingi sa rozjechane - w moim i Yotomeczka w ekstremalnym brak danych, topica berkuta nie ma. macie te dane w backupie? moze jakis konwerter napisac i przekonwertowac te wielkosci czcionek bo przez to zapewne zniknely te dane? 2. sygnatury po lewej sa zle sformatowane - za duze odstepy miedzy liniami powoduja puste cale hektary w postach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 No przeciez dane zostaly przekonwertowane. Problem jest w tym ze stare forum jest uszkodzone . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Forum wygląda ładnie i zapewne wszystki się podoba i wszyscy się przyzwyczają w oka mgnieniu. Mam tylko pytanie dotyczące tej wiadomości w Profilu: "OSTRZEŻENIE EMAIL Twój adres email został zmieniony ze względu na to, iż jest on wykorzystywany przez inne konto. Oznacza to, że wszystkie email'e NIE BĘDĄ dochodzić na poprawny adres, między innymi zgłoszenie utraty hasła, itd. PROSZĘ zmienić adres email jak najszybciej. " Co to oznacza??? Przecież tylko ja mam taki adres i mam tylko 1 konto... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Prosze o to,ab byla mozliwosc wyboru miedzy nowym skinem,a starym i wszyscy beda zadowoleni.Ten nowy nie podoba mi sie wcale... 1203166[/snapback] obawiam się że to nie takie proste, swego czasu robiłem 'templejty' do phpbb i tamte się różnią bardzo od tych z IPB ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 No bo sie roznia , i bedzie forum napewno inaczej wygladalo . Ale powtarzam po raz ostatni !!! . Narazie chlopaki sie mecza, jak odzyskac utracone tematy. A nie nad tym, ze wam brzydko wyglada . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Prosze o to,ab byla mozliwosc wyboru miedzy nowym skinem,a starym i wszyscy beda zadowoleni.Ten nowy nie podoba mi sie wcale... 1203166[/snapback] Tak jak napisal ktos wyzej. Forum dziala narazie testowo, a skorki musza zostac zrobione na nowo. IPB nie obsluguje skorek z phpBB i na odwrot. niedosc ze wyglad jest tragiczny :angry: to i trudno sie obsluguje :) 1203171[/snapback] Wyglad jednym sie podoba, innym nie - kwestia gustu. Mi osobiscie juz troche zbrzydl (moje forum korzystalo rowniez z tego stylu przez jakis okres czasu), niemniej dorzucenie dodatkowych skorek troche potrwa - trzeba je najpierw zrobic. Jesli chodzi o obsluge to naprawde nie wiem gdzie moze tkwic problem. Obsluguje sie je prawie tak samo jak phpBB, klikasz na link i czekasz na strone ;) Mam tylko pytanie dotyczące tej wiadomości w Profilu: "OSTRZEŻENIE EMAIL Twój adres email został zmieniony ze względu na to, iż jest on wykorzystywany przez inne konto. Oznacza to, że wszystkie email'e NIE BĘDĄ dochodzić na poprawny adres, między innymi zgłoszenie utraty hasła, itd. PROSZĘ zmienić adres email jak najszybciej. " To pokazuje sie chyba kazdej osobie, ktora loguje sie po raz pierwszy po konwersji forum i zapewne ma jakis zwiazek z konwersja. Poki co nie przejmowalbym sie tym, a jak zapewne zauwazyles w twoim profilu widnieje prawidlowy adres e-mail, co jednak sugeruje, ze nie zostal zmieniony ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...