Skocz do zawartości
Lisek

No To Jedziemy Na Nowym Forum - Invision

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm.. trzeba się bedzie na nowo przyzwyczaić.. Brakuje kilku fajnych rzeczy  <_<

Mam nadzieje że się wkrótce pojawią  :rolleyes:

1203080[/snapback]

Siedzisz czlowieku na testowym forum , poczekaj troche .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może i jest takie świetnie ... ale niemoge się zalogować na swoje konto gdyż napisane jest ze taki user nieistineje ;x . OCB ?

UPDATE - Serwer chwilowo nie moze obsluzyc Twojego zapytania ze wzgledu na zbyt duza ilosc jednoczesnych polaczen. Prosimy sprobowac ponownie za kilka chwil. - wy lepiej nowy serwer kupcie ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może i jest takie świetnie ... ale niemoge się zalogować na swoje konto gdyż napisane jest ze taki user nieistineje ;x . OCB ?

UPDATE - Serwer chwilowo nie moze obsluzyc Twojego zapytania ze wzgledu na zbyt duza ilosc jednoczesnych polaczen. Prosimy sprobowac ponownie za kilka chwil. - wy lepiej nowy serwer kupcie ...

1203114[/snapback]

Forum jest caly czas modyfikowane , wiec bedziesz mial wylaczany serwer( i zapewne wiecej bldow ) . Tak trudno dojsc do tego ??? .

Pozatym wiadomo , ze sam nowy skrypt nie pomoze .

Pozatym jak znajdzie ktos fajna skorke, to niech da znac .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak wiec po przejsciu znikło pare fajnych rzeczy .

1. szybka opowiedz jakos jak klikam na linka to sie nie wlacza

2. brakuje mi czarnego skina( czy beda jakies nowe w przyszlowsci)

3. fajne jest to ze jest duzyyyyyyy podpis :D mam nadziej ze taki zostanie

4. stara domena forum.purepc.pl bedzie woring?

5. fajne sa te załaczniki :D

i na razie tyle

PS. superowsko dziala

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest super ! tylko kiedy bedzie dzialalo pod domena forum.purepc.pl ?

1203096[/snapback]

Na dniach, jak skończymy konfigurację.

1203114[/snapback]

Konto jest, tylko nowe forum ma problemy ze znakami specjalnymi. Zgłoś się później na gg.

jest GiT - ale najbardziej bedzie mi brakowac emotow  B)

1203115[/snapback]

Dodałem kilka 'podstawowych' ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zapewne masz w swoim koncie jakiś znak specjalny np. '

Ja miałem taki i również wystąpił błąd przy logowaniu, pomogło skontaktowanie się z Liskiem i zmiana ksywy na taką jaka jest..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Emoty będą - spokojnie

omg, ludziska to jest pierwszy dzien forum. Wszystko leci na defaultowych ustawieniach. Baa, nawet nie jest na domenie tweaka tylko na prywatnej Marco.

Do konca sesji Marco ;] powinno byc juz wszystko gotowe. Mnie sie narazie wszystko podoba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1203114[/snapback]

Mi pomogł kontakt z adminem...

Narazie zamist "!" mam "i" w nicku...

Ale nie spiesz sie.... i nie zawracaj im teraz głowy... pewnie mają sporo roboty...

I POWTARZAM: CZYTAJCIE PIERWSZE STRONY -> TAM MOGĄ BYĆ ODPOWIEDZI NA WASZE PYTANIE!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ladnie to wyglada i dziala faktycznie szybciej.

Szkoda tylko, ze piktogramy przy nazwach poszczegolnych forum i tematow nie wygladaja zbyt przejrzyscie.

Duzo pracy jeszcze przed Wami ale kierunek jest OK. Dzieki za to co robicie (marco, lisek and co. :]) i to na dodatek praktycznie z wolontariatu ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jest szybciej ale nie mogłem wyedytować na początku swoich danych w panelu(dodałem date urodzenia :P) bo było "serwer chwilowo...." ale wierze że bedzie lepiej

Ps. Dajcie szybciej te kolorki z tamtego forum

(albo coś fajniejszego :D), bo tak trudno będzie przeżucić na ten

Udanej pracy moderatorom, czy komu tam przy odświeżania wyglądu i działania tego forum

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe, pewnie wam duzo czasu zajelo zaladowanie calej bazy danych wyobrazam sobie jaki musi miec to rozmiar :). Do tego jakis skin fajny sie doda i bedzie dobrze. Chociarz osobiscie wole zeby to bylo postawione na VB nigdy z nim nie mialem problemow... ale troszke kosztuje. Ale dobrze jest tak jak jest :)

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prosze o to,ab byla mozliwosc wyboru miedzy nowym skinem,a starym i wszyscy beda zadowoleni.Ten nowy nie podoba mi sie wcale...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. rankingi sa rozjechane - w moim i Yotomeczka w ekstremalnym brak danych, topica berkuta nie ma.

macie te dane w backupie? moze jakis konwerter napisac i przekonwertowac te wielkosci czcionek bo przez to zapewne zniknely te dane?

2. sygnatury po lewej sa zle sformatowane - za duze odstepy miedzy liniami powoduja puste cale hektary w postach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Forum wygląda ładnie i zapewne wszystki się podoba i wszyscy się przyzwyczają w oka mgnieniu.

Mam tylko pytanie dotyczące tej wiadomości w Profilu:

"OSTRZEŻENIE EMAIL

Twój adres email został zmieniony ze względu na to, iż jest on wykorzystywany przez inne konto. Oznacza to, że wszystkie email'e NIE BĘDĄ dochodzić na poprawny adres, między innymi zgłoszenie utraty hasła, itd.

PROSZĘ zmienić adres email jak najszybciej. "

Co to oznacza???

Przecież tylko ja mam taki adres i mam tylko 1 konto...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Prosze o to,ab byla mozliwosc wyboru miedzy nowym skinem,a starym i wszyscy beda zadowoleni.Ten nowy nie podoba mi sie wcale...

1203166[/snapback]

obawiam się że to nie takie proste, swego czasu robiłem 'templejty' do phpbb i tamte się różnią bardzo od tych z IPB ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1203166[/snapback]

Tak jak napisal ktos wyzej. Forum dziala narazie testowo, a skorki musza zostac zrobione na nowo. IPB nie obsluguje skorek z phpBB i na odwrot.

niedosc ze wyglad jest tragiczny  :angry: to i trudno sie obsluguje  :)

1203171[/snapback]

Wyglad jednym sie podoba, innym nie - kwestia gustu. Mi osobiscie juz troche zbrzydl (moje forum korzystalo rowniez z tego stylu przez jakis okres czasu), niemniej dorzucenie dodatkowych skorek troche potrwa - trzeba je najpierw zrobic. Jesli chodzi o obsluge to naprawde nie wiem gdzie moze tkwic problem. Obsluguje sie je prawie tak samo jak phpBB, klikasz na link i czekasz na strone ;)

Mam tylko pytanie dotyczące tej wiadomości w Profilu:

"OSTRZEŻENIE EMAIL

Twój adres email został zmieniony ze względu na to, iż jest on wykorzystywany przez inne konto. Oznacza to, że wszystkie email'e NIE BĘDĄ dochodzić na poprawny adres, między innymi zgłoszenie utraty hasła, itd.

PROSZĘ zmienić adres email jak najszybciej. "

To pokazuje sie chyba kazdej osobie, ktora loguje sie po raz pierwszy po konwersji forum i zapewne ma jakis zwiazek z konwersja. Poki co nie przejmowalbym sie tym, a jak zapewne zauwazyles w twoim profilu widnieje prawidlowy adres e-mail, co jednak sugeruje, ze nie zostal zmieniony ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...