bruce Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 witam all ;) powiedzcie mi, czy mozna w warunkach domowych zlozyc inwerter do neona??? lutowac umiem :P, mam profesjonalna lutownice (100W) mieszkam obok wolumenu, wiec z elementami klopotu nie bedzie ;) no wiec, czy mozna??? dane neona moe zdobyc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 A czy do przewodów świecacych GLOWIRE to można też sobie zrobic inwenter :?: :?: :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Profesjonalna lutownica 100W :lol: Chyba do lutowania rynien 8) IMHO nie kumam do konca o co Ci chodzi. Chcesz swietlowke gonic z 12V ? Jezeli tak to wykonanie przetwornicy jest jak najbardziej mozliwe problem tylko z tranformatorem do niej 8) Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Profesjonalna lutownica 100W :lol: Chyba do lutowania rynien 8) IMHO nie kumam do konca o co Ci chodzi. Chcesz swietlowke gonic z 12V ? Jezeli tak to wykonanie przetwornicy jest jak najbardziej mozliwe problem tylko z tranformatorem do niej 8) Pozdro Dexter no coty do rynien to ja mam lutownice 300W, z grotem o grugosci 2cm :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 heheh, nie wiem o co ci chodzi, mam siakas tam regoolacje na niej, firma weler, czy jak to sie tam piosze ;) czyta sie łeler :P no niewazne, chodzi mi o cus takiego jak na 4maxie neon z inwerteremm 100 zeta, a sam neon 30, wiec wypadakloby zrobic inwerter samemu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 heheh, nie wiem o co ci chodzi, mam siakas tam regoolacje na niej, firma weler, czy jak to sie tam piosze ;) czyta sie łeler :P no niewazne, chodzi mi o cus takiego jak na 4maxie neon z inwerteremm 100 zeta, a sam neon 30, wiec wypadakloby zrobic inwerter samemu :) I takie podejście się chwali !!!!! po co przepłacać :) BRUCE !!!!!! COOL POSTAWA życzę powodzenia w robieniu jak zrobisz daj jakiś schemat na FORUM Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 heheh, nie wiem o co ci chodzi, mam siakas tam regoolacje na niej, firma weler, czy jak to sie tam piosze ;) czyta sie łeler :P no niewazne, chodzi mi o cus takiego jak na 4maxie neon z inwerteremm 100 zeta, a sam neon 30, wiec wypadakloby zrobic inwerter samemu :) I takie podejście się chwali !!!!! po co przepłacać :) BRUCE !!!!!! COOL POSTAWA życzę powodzenia w robieniu jak zrobisz daj jakiś schemat na FORUM no qwa gloopie pudeleczko za 70 zeta lol, zrobiebnie wyjdzie pewnie 1/7, moze wiecej :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Tez popieram innowacyjnosc. Problem wystapi ze znalezieniem/zrobieniem transformatora/cewki. Co do lutownicy to Weller nie jest profesjonalna firma. Przynajmniej te modele dla mas. Profesjonalne lutownice kosztuja 2000 zeta wzwyz. Zawodowo kozystam z lutownicy i pare sie przewinelo przez moje lapki i wiem co mowie 8) Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Tez popieram innowacyjnosc. Problem wystapi ze znalezieniem/zrobieniem transformatora/cewki. Co do lutownicy to Weller nie jest profesjonalna firma. Przynajmniej te modele dla mas. Profesjonalne lutownice kosztuja 2000 zeta wzwyz. Zawodowo kozystam z lutownicy i pare sie przewinelo przez moje lapki i wiem co mowie 8) Pozdro Dexter ta koshtowala 700 :/ ojciec jej uzywal :P a co do inwertera, to mam do nich dostep, jezeli sie okaze, ze pudeleczko mozna rozkrecic, to skopiuje zawartosc (wytrawie plytke itp :)) zobacyzmy jak to bedzie :P a nie ma kto0s gotowego schematu ??? :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...