surix Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Witam! Mam dysk Seagate 20.4GB i mam na niej założone 2 partycje w FAT32, pierwsza partycja formatuje sie normalnie, ale druga nie chce sie sformatować, formatowanie zatrzymuje sie na 72% i stoiiiiiiiiii :angry: , nie wiem co jest prosze o rade Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Witam! Mam dysk Seagate 20.4GB i mam na niej założone 2 partycje w FAT32, pierwsza partycja formatuje sie normalnie, ale druga nie chce sie sformatować, formatowanie zatrzymuje sie na 72% i stoiiiiiiiiii :angry: , nie wiem co jest prosze o rade 1203049[/snapback] bad sektory :?: formatujesz spod DOSa czy windowsa :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 z pod windowsa z wiersza poleceń, dysk jest czysty i podłączony do dysku z systemem i nie idzie :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyJohn Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 z pod windowsa z wiersza poleceń, dysk jest czysty i podłączony do dysku z systemem i nie idzie :mur: 1203648[/snapback] bad sectory? moze skasuj i zaloz partycje albo sprobuj jeszcze format z pure dos... na bad sectory dobry jest wdclear (wpisz w goole i wyszukaj wsrod PL) UWAGA kasuje wszystko z hdd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Możesz, także spróbować szybkiego formatowania pod XP, 2000. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 A nie lepiej spróbować hddregeneratorem. Ten program cudownie usuwa bady bez starty danych. Polecam go, bo codzienne przybywa mi dysków które udało mi się naprawić przy pomocy tego narzędzia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esem Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Jeżeli jest to stary dysk możesz użyć formatowania niskopoziomowego. Dla nowych konstrukcji zdecydowanie nie zalecane! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...