Skocz do zawartości
Gość per3z

Nec Nd 2500 A/ag

Rekomendowane odpowiedzi

Mam NECA,tylko mam z nim problem.Plyty cdr nagrywa na 32,a dvd wszelkie na 4.Jesli kupie np.Verbatimy to moge nagrac na max.predkosci ale sa bardzo drogie.Poleci ktos tanie dobre plyty lub rozwiazanie problemu,bez utraty gwarancji??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To w końcu chodzi ci o model 3500A, który widnieje w Twoim sig'u czy o 2500A?

Mam 3500A z biosem 2.18btrpc1 i pali CD-R x48 (sprawdzone, chociaż i tak pale x24). Dla DVD ma najnowsze strategie zapisu, i lekko podkręcone prędkości dla DVD np. TDK DVD+R x8 można spokojnie palić x16

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To w końcu chodzi ci o model 3500A, który widnieje w Twoim sig'u czy o 2500A?

Mam 3500A z biosem 2.18btrpc1 i pali CD-R x48 (sprawdzone, chociaż i tak pale x24). Dla DVD ma najnowsze strategie zapisu, i lekko podkręcone prędkości dla DVD np. TDK DVD+R x8 można spokojnie palić x16

1204174[/snapback]

3500 MAM,co moge zrobic,nagrywa na max.predkosci cd tylko firmowe ok2 zl/szt a takie po 50 gr/szt ktore powinien na x48 wypala max.32.

Co do DVD :jakie polecasz ??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

3500 MAM,co moge zrobic,nagrywa na max.predkosci cd tylko firmowe ok2 zl/szt a takie po 50 gr/szt ktore powinien na x48 wypala max.32.

Co do DVD :jakie polecasz ??

1204669[/snapback]

Za 50gr nośniki mogą służyć jedynie za podstawki pod browar :lol:

Zresztą kto nagrywa max prędkością ? :| Lepiej wolniej a pewniej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi