trutututu Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 jutro jade po pamieci wacham sie pomiedzy twinmosami i kingstonami ale w oko wpadly mi rowniez te : http://www.arest.pl/index.php?inc=produkt&...tid=3&grupa=107 ktokolowiek widzial ktokolwiek wie..... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ntgale Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 te samsungi to raczej TCCC, czyli z tych kości co podałeś to TwinMos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Ja mam Samsungi DDR266, ktore bez problemu chodza na DDR333 i nawet lekko wyzej (na 340). Na 333 moge dac CL2. Jesli nadal Samsung robi tak dobre pamieci jak moja, to bralbym bez zastanowienia.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ntgale Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 no właśnie, "jeśli nadal"... ...TCCD to może i byłyby ok (właśnie takie testuję), ale te zwykłe będą gorsze od TwinMos (na kościach MTec 50D) - miałem Kingston na kościach Samsung TCCC i kijowo chodziły Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marewel Opublikowano 19 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2005 Mam i smiga az miło! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...