Skocz do zawartości
nrl

Co Myślicie O Tym Kompie.

Rekomendowane odpowiedzi

AMD Athlon 64 3000+ (200 MHz x 9) 512 KB L2 BOX s939 kiedy będzie rev. E0

WinFast PX6800 GT TDH

http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_...00_gttdh_1.html

lub X800XL PCIE

A-DATA VITESTA 512 MB DDR566 !!TCCD!! http://www.adata.com.tw/en/products-d-un-ddr566.htm

DFI UT nF4 Ultra D lub LANParty NF4 SLI-DR

najlepiej żeby była do tak ok. 600zł

Może być też jakiś Abit na nF4 Ultra ale nie fatality bo jest troszkę za droga.

Kiedy to wszystko będzie dostępne w Polsce (do wróżek) :) bo to jest komedia żeby tyle czekać na to wszystko.

Na to wszystko mam przeznaczone ok. 3500zł. W USA mogę brać tylko procek i pamięć bo mam pewność że to mi nie padnie a na gware nie chce czekać 2 miechów.

Czekam również na inne propozycje.

I jeszcze jedno posiadam Zalmana 7000A tylko mam przyciętego klipsa można gdzieś go zamówić. Kto jest dystrybutorem Zalmana w Polsce może u nich można by dostać tą zapinkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

komp bardzo fajny (co sie chwalisz  :rolleyes: )

tez bym poczekal na EO

i bierz 6800GT -> potem SLI moze

tak to wszystko ok...

:angry:

1203178[/snapback]

Czym mam sie chwalić kompa nie mam juz sprawnego z 6 miechów :angry: a teraz wcale nie mam, a to nie jest za ciekawa sytuacja, uwierz mi. Może ktoś chce kupić Zalmana 7000A cu i proca http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38942028 :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Co do sprzetu super, ale jest jedno ale ;)

DFI Lanparty NF4 SLI-D (NF4-Ultra+SLI + PCI-E)=> 224€

DFI Lanparty UT NF4 ULTRA D (NF4 PCI-E) => 188€

Sa to ceny rekomendowane i to na rynki Europy zachodniej (u nas nalezy doliczyc zlodziejska marze i bedzie za wersje SLI ok 1000pln :blink: )

Co do zapinek na Zalmana 7000A to sam sie dowiadywalem (Tomek24 byl pomocny). W Discotechu (niby oficjalnym dystrybutorze Zalmana na PL) nie wiedzieli o co dokladnie chodzi ;) (mysleli, ze chodzi o zapinki na S775 Intela), ale teraz bedzie ciezko z zapinkami :( Trzeba poczekac i miec nadzieje, ze zapinki beda w PL dostepne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Sa to ceny rekomendowane i to na rynki Europy zachodniej (u nas nalezy doliczyc zlodziejska marze i bedzie za wersje SLI ok 1000pln  :blink: )

Co do zapinek na Zalmana 7000A to sam sie dowiadywalem (Tomek24 byl pomocny). W Discotechu (niby oficjalnym dystrybutorze Zalmana na PL) nie wiedzieli o co dokladnie chodzi ;) (mysleli, ze chodzi o zapinki na S775 Intela), ale teraz bedzie ciezko z zapinkami :( Trzeba poczekac i miec nadzieje, ze zapinki beda w PL dostepne.

1203200[/snapback]

Na Sli mi nie zależy, zależy mi jedynie żeby pł. była na nF4 Ultra, a zapina potrzebna mi jest ta którą się przycina aby pasowała na Abita NF7-S tylko cała.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!

Sa to ceny rekomendowane i to na rynki Europy zachodniej (u nas nalezy doliczyc zlodziejska marze i bedzie za wersje SLI ok 1000pln  :blink: )

1203200[/snapback]

Chodzi mi o tą zapinkę ,którą się przycina aby wiatrak Zalman 7000A Cu wszedł na Abita NF7-S. A teraz jest ona potrzebna mi aby przykręcić Zalmana na wyżej wymienioną płytą główną.

Na SLI mi nie zależy tylko jedynie żeby pł. posiadała chipset nF 4 Ultra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tą zapinką sam pokombinuj ... Ewentualnie jak ci strasznie zależy to moge zapytać mojego pana z warsztatów czy użyczy spawarki i tokarki to będe mógł odtworzyć tą obciętą część . Wkońcu tam tego tak dużo nie było . Wiem bo sam ucinałem ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na 1GB (soon) nie mam kaski moze zamienic na 2x512 hynixa

To w takim razie weź grafe zwykłego 6800, potoki sobie odblokujesz a kase włóż w ram.

No chyba że za miesiąc będziesz miał "nagły" dopływ takiej kasy, że sobie dokupisz drugą kość B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi