boy Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Ostatnio kupiłem w Media Markcie kabel DVI, okazało się, że jest to DVI-I, czyli taki, jaki pasuje do k. graficznej. W monitorze jest DVI-D, czyli z cieńszą "blaszką", a naokoło niej nie ma czterech pinów jak w DVI-I. Mam do tego monitora kupić kabel, który ma z obu stron DVI-D? Czy są takie, które mają z jednej strony DVI-D a z drugiej DVI-I? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Ostatnio kupiłem w Media Markcie kabel DVI, okazało się, że jest to DVI-I, czyli taki, jaki pasuje do k. graficznej. W monitorze jest DVI-D, czyli z cieńszą "blaszką", a naokoło niej nie ma czterech pinów jak w DVI-I. Mam do tego monitora kupić kabel, który ma z obu stron DVI-D? Czy są takie, które mają z jednej strony DVI-D a z drugiej DVI-I? 1203214[/snapback] jak chcesz to moge sie zamienic bo trafilem na odwrotny problem - kupilem kabel i okazalo sie ze jest DVI-D a potrzebuje DVI-I (ten z 4 pinami) na przejsciowke nie trafilem... jakby co mail na fit@aster.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 :idea: muszisz kupic kabel DVI-D SingleLink Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Nie zamienimy się, bo już go oddałem. A gdzie mogę taki dostać? Single-Link. We Wrocku pytałem w sklepach, to wcale nie mają DVI... Na Allegro jest taka aukcja: http://allegro.pl/show_item.php?item=38857581 To ten kabel? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 dziwne ze nie maja we Wrocku takich kabli :blink: a ten kabel z Allegro wyglada na taki jaki potrzebujesz w razie co fotka ze zdjeciami wtyczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 A czemu nie mogę kupić tego kabla niżej, DVI-D Dual Link? Też nie ma pinów naokoło blaszki, wtyk będzie pasował... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 To jak? będzie pasował Dual Link? Pomóżcie, bo nie wiem co kupić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teps86 Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 ja mam jeszcze prośbe o to aby ktos napisał jaka jest róznica miedzy dual a single link. czy jest jakas roznica w jakosci? z gory dzieki! Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 tu beda odpowiedzi na wasze pytania http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...2entry1194912 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boy Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Oj benek, co ja bym bez Ciebie zrobił. Wielkie dzięki. Po raz kolejny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...