Domik Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 proszę zobaczyć jak im tam wesoło onet.w cześniejszym (dokładnie w zdubowlanym) temacie więcej napisałem co otym myślę.wcieło go no cóż ....po krótce mają powody do radości bezrobocie brak kasy na leki i itd.ale grunt to być w dobrym humorze mimo to.mnie to bynajmnie nie śmieszy :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 nieee no przegięcie lekuskie :D Polityka to jedno wielkie bagno ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwistak Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 "Nie po raz pierwszy staje mi..., przychodzi mi stawać przed Izbą...". Dobrze ze mu jeszcze staje bo by mial problem. LOL :D smieszne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w1wlodek Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 tam jest poprostu cyrk totalny :o :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Im zawsze jest wesolo, wkoncu wiekszosc z nich zyje na koszt obywateli, a zeby tego bylo malo leci afera za afera. Moja opinia o naszych kochanych postach to: "banda zlodziei, chce miec z nimi jak najmniej wspolnego". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 :angry: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 No jasne, ze im wesolo, siedzia (albo ich tam nie ma) w sejmie, sie nie stresuja, kase gruba dostaja. Gazetki sobie czytaja (playboy itp :) ) wiec cud miod. Niech przyjda wybory to sie pozbedziemy wiekszosci debili - mam nadzieje - bo wiekszosc polakow jest za glupia na wybieranie rzadu. Pewnie by wybrali dalej SLD (komuchy), Samoobrona ( rotfl ), LPR ( lol ). Caly kraj to jest cyrk :) Kto ostatnio otworzyl jakas gazete i nie bylo w niej o jakies aferze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 hmmm moze Renata B. na niego poleci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Jak to mój kumpel powiedział kiedyś na klasówce "Proszę pani brkuje mi tego cyrku"-chodziło mu o całe pomieszczenie sejmu.Cyrk totalny lepszy niz niektóre komedie hehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 to jest tragiczne a nie śmieszne :mur: brak słów i tyle.cała polska płonie ....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Ja wiem że to jest porażka na całej lini ale co poradzić???? Wszytko w rękach naszego pokolenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 i tu sie martwie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 ogladalem to wczoraj na zywo i myslalem ze zjem dywan :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 spokojnie bedzie lepiej (bo gorzej byc juz chyba nie moze) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 spokojnie bedzie lepiej (bo gorzej byc juz chyba nie moze) 1204426[/snapback] MOZE BYC GORZEJ np. Lepper albo Giertych na prezydenta !!! wtedy nic tylko pakowac walizki i uciekac z polski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 wytępić i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 spokojnie bedzie lepiej (bo gorzej byc juz chyba nie moze)ZAWSZE moze byc gorzej. mialem raz stluczke na e4, jak juz sie zatrzymalem z rozwalonym przodem auta, wlasnie sobie pomyslalem ze gorzej byc nie moze. w tym momencie tir rozwalil mi tylne swiatlo i zderzak (na szczescie tylko tyle) To tyle dygresji. @Skrytobojca- nawet tak nie mysl ani glosno nie mow ;) To by byla masakra. juz chyba lepsza by byla Jola K. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Juz Jas Fasola bylby lepszy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...