Mateoosh Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Jak w temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 uczen liceum.... jesli to jest zawod :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Jesli to sie zalicza to uczen I klasy L.O w...... yyyyyee i tak byscie niewiedzieli gdzie to jest :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 technik inzynierii środowiska i melioracji wodnych... ale to tylko narazie... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Łuczeń :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Śtódięt :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Technika jush mam, teraz II rok Politologii :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 uczen :P a no i w wakacje, to jestem pracownik wgk, zawood? hmm naganiacz? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coil Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 mgr inż. zootechnik! Coil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Informatyk, a wcześniej mgr bibliotekoznawstwa i informacji naukowej... :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
walczy Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 1.technik obsługi i eksploatacji urządzeń chłodniczych 2.niedoszły politolog (2 lata) 3.informatyk - licencjat wykonywany ten ostatni :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 technik elektroenergetyk wysokich i najwyzszych napiec :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Heh zapomiałem napisać że mój zawód = uczeń. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 a nie napisales wyuczony czy wykonywany :idea: a tak ogolnie to jelop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 a nie napisales wyuczony czy wykonywany :idea: a tak ogolnie to jelop I taki i taki może być 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 A ja jestem gymnazjalista :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 A ja jestem gymnazjalista :PLajk mi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@reQ Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Na razie student, a jaki zawód mi się trafi to jeszcze nie wiadomo.Czas pokaże........ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieza Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 I taki i taki może być 8)a jesli sie ma 2 wyuczone i wykonuje inny ? 1. mechanik pojazdow samochodowych 2.technik mechanizacji rolnictwa zaw. wyk. :evil: pracownik restauracji 8O :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Student 5 rok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Student i tester piva :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 student 4 rok (elektronika i telekomunikacja, specjalnosc - aparatura elektorniczna). obecnie poszukuje pracy bo mam tyle zajec ze weekend trwa u mnie 4 dni:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 8) Strong Man 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Studiuje, ale po drodze zajmuje sie robieniem ston i składaniem kompów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebkan Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 murarz tynkarz akrobata to moje marzenie :D narazie dżimnazjalista Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 przyszly maturzysta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Uczen I klasy LO :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 8) Strong Man 8)Bierzesz udzial w zawodach Strong Man? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elien Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Przyszły kierownik SONY i Microsoftu :twisted: póki co Gimnasjalizta :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Przyszły kierownik SONY i Microsoftu :twisted: póki co Gimnasjalizta :cry:Eeee ja mam zamiar zostać zawodowym overclockerem :) :) :). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...