TwiN Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Uczeń 3 klasy LO. Niedlugo zacznie sie czas osiemnastek :D , oj sie bedzie dzialo... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Ucień 1 klasy LO :lol: a przy okazji składacz kompów :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macho Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 8) Strong Man 8)Bierzesz udzial w zawodach Strong Man? 8O no cos ty zartuje przeciez ale to jest moje marzenie chociaz mistrzem Polski zostac..... :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayek Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Inzynier projektant w VW... ale dopiero od paru dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 A ja jestem uczeń LO i Administrator sieci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 programista/specjalista CAD /kobitki w personalnym nie znalazły bardziej adekwatnego terminu na to co robię :)/ a wczesniej automatyk i admin sieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Inzynier projektant w VW... ale dopiero od paru dni Powiedz jaka szkole trzeba skonczyc zeby zostac projektantem, jakie sa szanse i jakie place (jesli to nie tajemnica) ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomcio Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 4 klasa ZSE - technik elektronik, w przyszłości studia w kierunku informatycznym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuki83 Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 ja jestem studentem pierwszego roku Polibudy :-), a z nowdo skaldam kompy i robie sieci, i zajmuje sie ciagla przerobka swojego kompa :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 8) Strong Man 8)Bierzesz udzial w zawodach Strong Man? 8O no cos ty zartuje przeciez ale to jest moje marzenie chociaz mistrzem Polski zostac..... :roll: Nie ma co marzyc tylko sprobuj swoich sil! Napeweno sie uda! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snooze Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Uczen IV LO a w przyszlosci nie mam pojecia co robic... 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibi322 Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 najemny morderca, ale nie obawiajcie sie jestem profesjonalista wiec jak ktos mi nie zaplaci to nie zabijam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Uczeń IV klasy LO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 architekt w grudniu mam egzamin na uprawnienia 8) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Klubowicz z zawodu Student z zamilowania :) a moze odwrotnie ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argi Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Na razie oficer WP. Zawód marzeń - stróż nocny w markecie z RTV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunaj Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 No cóż, niestety nauczyciel Wychowania Fizycznego w -Zasadniczej Szkole Zawodowej Specjalnej- czyli mam doczynienia z dość zróżnicowanymi i dziwnymi osobami jakimi są moi uczniowie niektórzy z nich naprawdę są nieźli i zaliczyli już np. Zakład Karny w Białołęce 8O 8O 8O lub byli/są dealer'ami dragów na sporą skalę no lub też mają wujków w Prószkowie lub Wołominie 8) 8) 8) Kochane Dzieciaki :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayek Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Inzynier projektant w VW... ale dopiero od paru dni Powiedz jaka szkole trzeba skonczyc zeby zostac projektantem, jakie sa szanse i jakie place (jesli to nie tajemnica) ?? Ja konczylem Politechnike Koszalinska na Wydziale Mechanicznym, profil dyplomowania CAD, szanse - niemiecki przede wszystkim i znajomosc CADow, place - nie moge zdradzic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 STUDENT - 3 rok :) Politechnika - Elektronika i telekomunikacja na wydziale Automatyki elektroniki i informatyki w Gliwicach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doctor Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Student plotechniki na wydziale telekomunikacja i elektronika składacz kompów i inszych rzeczy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ErvineX Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Specjalista od prób osiągowych w locie śmigłowców. (Nakłada się kask ubiera w kombinezon i napierdziela do ziemi np: z wyłączonymi silnikami/iem 8O ). Emocji mi nie brakuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FuKi Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 Zamierzam być informatykiem....ale narazie musze poradzić sobie z LO.. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macialek Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 zawod maturzysta... tak mi sie podob, ze jeszcze chyba przez kilka lat go nie zmienie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Ja póki co na drugim roku PW na Mechatronice. Jak dobrze pójdzie to skończe za 4 lata a póki co to nie wiem kim chce być. Najlepsza byłaby robota jako admin w jakimś Banku. Dużo kasy mało roboty no ale duża odpowiedziałność i miałbym dużo czasu i kasy na kombinowanie. Myśle że wtedy mógłbym tak koło 500zł miesięcznie na sprzęt przeznaczać :)). Acha może sobie jeszcze zrobie drugi fakultet na wydziale Elektronicznym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Look at my profile :wink: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Jak w temacie.Ja mam dwa. Technik mechanik ---> od tego chyba te modyfikacje mi sie wywodza, a drugi technik informatyk ---> ten ma wiele wspolnego z tym czym sie zajmuje, a mianowicie serwis sprzetu i oprogramowania, oraz instalacje wszelakiego softwaru (OS-y, Serwery www, bazy danych) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hteb Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 Zawod...hehehe Technik Hotelarz - wykonywany .... Pracownik dzialu obslugi klienta w znanej i lubianej firmie kurierskiej - 8h dziennie rozmawiam z klientami przez telefon - Boze blogoslaw chwile ciszy przy kompie ! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novy Opublikowano 13 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2002 Technik Elektronik- specjalnosc Automatyka Informatyk, jestem w trakcie robienia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szeryf Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Szeryf z zawodu hehehe:D Atak poważnie to jestem zawodowym bezrobotnym (nawet odpowienie studia skończyłem!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plantator Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Nauczyciel WF-u :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...