Wu Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 Mój zawód jak narazie to zawód miłosny... A w przyszłości (1,5 roku) Informatyk o specjalności CAD.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2002 sprawdzilem dokladnie 2 poprzednie strony szukajac zawodu milosnego ... i ..........nie musze mowic co mam na mysli domyslicie sie napewno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THORGAL Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 Ja mam dwa. Technik mechanik ---> ...... technik informatyk ---> .....He he ja tez mam takie zawody ale zajmuje sie grafika 2d, 3d i skladem DTP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2002 sprawdzilem dokladnie 2 poprzednie strony szukajac zawodu milosnego ... i ..........nie musze mowic co mam na mysli domyslicie sie napewno Student NKJO Eng Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...