radwan Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Temperatura mostka podgrzewa Ci czujnik w CPU. Miałem podobnie. Po załozeniu bloku na NB objawy ustały. Załóż coś wydajniejszego na NB, Jak nie odklejałeś jeszcze radiatora od chipsetu to sprawdz koniecznie czym jest posmarowany (przewaznie to tasma przewodząca ,albo jakis inny syf który nie zakrywa całej powierzchni. powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikos_Wariat Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 tylko chodzi o to ze nia mam kasy na blok na NB :( jak zarobie to kupie . narazie z wiatrakiem jak i bez jest to samo.... a przesmarowalem go jakas biala pasta termaltake ..... ale nie jest tak bardzo cieply NB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikos_Wariat Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 Moze ktos mi powie ile w stopniach w moim przypadku da przerobka pompka na nie zatapialna nie mam kasy a to narazie 1 zecz na ktora mnie stac :( moze ktos napisac w stopniach najlpiej ? pozatym w moim wc jest 5 litrow wody w zbiorniczku wyrownawczym , moze ktos mi napisac +/- w stopniach ile mi to da 1 stopien ? 3 czy nic ? Pozdrawiam Nikos Wariat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość //|ssau|L+ Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Moze ktos mi powie ile w stopniach w moim przypadku da przerobka pompka na nie zatapialna nie mam kasy a to narazie 1 zecz na ktora mnie stac :( moze ktos napisac w stopniach najlpiej ? pozatym w moim wc jest 5 litrow wody w zbiorniczku wyrownawczym , moze ktos mi napisac +/- w stopniach ile mi to da 1 stopien ? 3 czy nic ? Pozdrawiam Nikos Wariat 1269922[/snapback] przy tak duzym rezerwuarze i pompce atman 305 bedzie to pewnie 1-2*C ale tylko tak gdybam.. ja mam wiekszy problem rezerwuar 1.7l i pompke 306 (35W !) Zwrocilem sie juz z pytaniem do _Vip_'a - zobaczymy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...