Skocz do zawartości
Nikos_Wariat

Wysoka Temperatura W Moim Wc

Rekomendowane odpowiedzi

Temperatura mostka podgrzewa Ci czujnik w CPU.

Miałem podobnie.

Po załozeniu bloku na NB objawy ustały.

Załóż coś wydajniejszego na NB,

Jak nie odklejałeś jeszcze radiatora od chipsetu to sprawdz koniecznie czym jest posmarowany (przewaznie to tasma przewodząca ,albo jakis inny syf który nie zakrywa całej powierzchni.

powodzenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze ktos mi powie ile w stopniach w moim przypadku da przerobka pompka na nie zatapialna nie mam kasy a to narazie 1 zecz na ktora mnie stac :( moze ktos napisac w stopniach najlpiej ? pozatym w moim wc jest 5 litrow wody w zbiorniczku wyrownawczym , moze ktos mi napisac +/- w stopniach ile mi to da 1 stopien ? 3 czy nic ?

Pozdrawiam

Nikos Wariat

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość //|ssau|L+

Moze ktos mi powie ile w stopniach w moim przypadku da przerobka pompka na nie zatapialna nie mam kasy a to narazie 1 zecz na ktora mnie stac :( moze ktos napisac w stopniach najlpiej ? pozatym w moim wc jest 5 litrow wody w zbiorniczku wyrownawczym , moze ktos mi napisac +/- w stopniach ile mi to da 1 stopien ? 3 czy nic ?

Pozdrawiam

Nikos Wariat

1269922[/snapback]

przy tak duzym rezerwuarze i pompce atman 305 bedzie to pewnie 1-2*C ale tylko tak gdybam.. ja mam wiekszy problem rezerwuar 1.7l i pompke 306 (35W !) Zwrocilem sie juz z pytaniem do _Vip_'a - zobaczymy...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi