skibson Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 hejka ludzie zalozylem ten temat abysie wy wszyscy pomogli mi mianowicie kupielm se athlona sempron 2500+ (1.7ghz) i mam asrocka k7s8x i ta plyta max wycisnie 200mhz fsb a proc zostal juz podkrecony do 2 ghz i dalej nei lezi to iwem ale czy mozna np. mnoznik sobie podniesc tak zeby poszlo na tej plycie ??? i jak to zrobic !? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 hejka ludzie zalozylem ten temat abysie wy wszyscy pomogli mi mianowicie kupielm se athlona sempron 2500+ (1.7ghz) i mam asrocka k7s8x i ta plyta max wycisnie 200mhz fsb a proc zostal juz podkrecony do 2 ghz i dalej nei lezi to iwem ale czy mozna np. mnoznik sobie podniesc tak zeby poszlo na tej plycie ??? i jak to zrobic !? 1203377[/snapback] no ciezko jest wiem jest topic o sempronach i tam wlasnie znajdziesz pomoc :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibson Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 jak jest topic to daj namiary !? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 jak jest topic to daj namiary !? 1203396[/snapback] :mur:http://tweak.unspl.com/index.php?showtopic=95926 :evil: kilka linijek nizej :mur: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibson Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 thx men ale zobaczymy czy to cos pomoze i zadnych podtekstow dobra !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K_pawel Opublikowano 13 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2005 czesc wszystkim mam problem chce zmienic procka na AMD SEMPRON 2800+ 333 MHz BOX, a mam plyte Asrocka k7s8x do tego mam 512 DDR PC333 i 300 W zasilacz hontkey'a<czy jak to sie pisze:P> i mam pytanie dotytacze tej wymiany, czy moge wlozyc taki procesor do tej plyty? i jezeli jest to mozliwe czy bedzie konieczny upgrade biosu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 14 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2005 lepiej zrobić up date bios Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disel Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 jak masz bios w wersji 3.0 to można wsadzić tam proca do AMD 3000+ ale na szynie FSB 333, bo na 400 nie pójdzie bo plyta nie obsluguje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...