draak Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2005 Shit, przydałoby się żeby HDR w końcu zaczął działać na ati bo ta gra może dużo stracić na wyglądzie bez tego bajerku. Myślę, że wszystkie konfigi >5000pkt w marku05 spokojnie uciągną tę grafikę w full detalach 1280x1024. A co do gameplaya- jak nie skaszanią tego co było w AoE 1 i 2 to mamy hit przez wielkie H. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Ran'dall_ Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 5k w 3dMarku 2005 , hmmmm.....mój radzio raczej tyle niebędzie mial :D :D Ale ci i tak sobie będę grał (chociaż do ukazania się AOE3 bede mial już nowa grafa ) chociaż i w tym 800/600 i medium detale . :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 ciekawe czy bedzie edytor :D ale grafa naprawde zwala z nóg 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek17 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Grafa-nic ująć tylko dodawać :). Według mnie bedzie to najlepsza giera z taką grafiką. Czuje ze spędze przy niej dłuuuuugie wieczory i nie tylko. Gra zapowiada sie naprawde dobrze. :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2005 ciekawe czy bedzie edytor :D 1404977[/snapback] Edytor jak dotad dostepny byl w kazdej edycji Age of, wiec pewnie i tutaj go nie zabraknie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeoXX Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Powiem jedno:Szykuje się HIT !! PS.Tylko te wymagania... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 (edytowane) full http://pcmedia.gamespy.com/pc/image/articl...28034530879.jpg full http://pcmedia.gamespy.com/pc/image/articl...28034548909.jpg full http://pcmedia.gamespy.com/pc/image/articl...28034554659.jpg full http://pcmedia.gamespy.com/pc/image/articl...28034552316.jpg full http://pcmedia.gamespy.com/pc/image/articl...28034559597.jpg :) fajnie to wygląda macie tu jeszcze filmik, jakość raczej dobra w porównaniu z trailerem o Age Of Empires 3 jaki wcześniej miałem http://hardwired.hu/dl/3/10/Age_of_Empires...i_ageof_shk.avi Edytowane 29 Kwietnia 2005 przez cavarr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BigSpider Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 To jest hicior murowany :D Dzieki za Cavarr za filmik - jest slabej jakosci ale widac w nim niezla akcje i fajna fizyske :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 ojej filmik robi wrazenie, zaczynam sie obawiac o wymagania gry :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 :blink: :blink: Po oblukaniu filmu :blink: :blink: HIT !! W dwie pierwsze czesci mucilem z 5 lat temu, ponad 4 tygodnie gralem prawie non-stop tylko w AOE !! :D Ta gra wymiatala i wymiata, super miodnosc :) Teraz po tym screnach co widze i po oblukaniu filmu wiem na 100% ze kupuje oryginala odrazu po ukazaniu sie gry :D :rolleyes: Dawac mi ja tu juz ! :wink: Szkoda ze nie ma narazie jakiegos demka :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2005 (edytowane) No zapowiada sie hit-mam nadzieje że do czasu premiery będę już miał nowego kompa :twisted: Oby się tylko nie okazało że mamy kolejną grę z super grafiką/fizyką, która nudzi się po tygodniu :!:. Edytowane 29 Kwietnia 2005 przez EXO3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 [mode on] szczena w dol [/mode off] nie no, nigdy nie lubialem RTSow, jedynym moim ulubionym byl Age of Empires, kiedy wyszla 2jka to sie strasznie zawiodlem bo ja spaprali.. a 3ka to bedzie cos :) czekam z niecierpliwoscia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 (edytowane) [mode on] szczena w dol [/mode off] nie no, nigdy nie lubialem RTSow, jedynym moim ulubionym byl Age of Empires, kiedy wyszla 2jka to sie strasznie zawiodlem bo ja spaprali.. a 3ka to bedzie cos :) czekam z niecierpliwoscia 1418340[/snapback] Chyba Ci sie cos pomylilo. AOE i AOE2 to byly zajedwabiste gierki (jedyna zrąbana czescia "sagi" bylo Age of Mythology) :P Edytowane 30 Kwietnia 2005 przez Micro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Dla takiej gry możńa kupować nowy komputer, co napewno uczynie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Chyba Ci sie cos pomylilo. 1418509[/snapback] to jest moja opinia i nic mi sie nie pomylilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micro Opublikowano 30 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2005 No sry - myslalem ze chodzi Ci o AOM :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Dajcie jeszcze jakies inne linki do filmików :D Jak myślicie, czy bedzie mi chodzic na p4 2,4 ht gf4400 Ti, 512 mb kingston 200 mhz ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 pewnie większość zabijaków powie Ci że nie ;p ;] a tak na serio skąd mamy wiedzieć czy Ci będzie chodzić jak tej gry jeszcze nie ma :o pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 No tak na oko ;) a na kiedy premiera teraz? coś sie zmieniło? Jakies szczegóły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartosH Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Tak na oko to jakos chodzic bedzie. Tylko ciekawe jak :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 :P oj no dobra nie to nie. Nsajwyzej 800*600 i low wszystko :D tak? Nie no jak by nie poszło to bym sie załamał :D pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Ciekawe jak ten tytuł zachowa się na GF6600GT, no i czy ta gra będzie potrafiła w końcu "realnie" lecieć na SLI, bo jak narazie ze SLI to potrafi korzystać tylko nowy Splinter. Raszta tytułów i wsparcie SLI to tylko kupa śmiechu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość scar Opublikowano 12 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2005 nie wiem nie wiem ? mam gf fx 5600 gle 256 1gb ramu a xp 2500+ i sie boje...grafa jesli sie zachowa to bedzie naprawde kozak giera z naprawde kozak grafa zeby sobie zalupac na full detalach odpada na tej grafie 6800 gt mysle lekko by tu wydolalo :) nieno gierzylem we wszystkie czesci i byly na swoje czasy naprawde dobre (takze i pod wzgledem grafiki) napewno eoe3 niezawiedzie! CZEKAMY!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 Panowie, nadchodzi juz demko, zapowiedziane na wrzesien. Zacieram raczki, sesja pewnikiem odejdzie w niepamiec :} http://www.shacknews.com/onearticle.x/38513 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 (edytowane) daje 100-wkę, że będzie zoptymalizowana jak DS2 albo jeszcze gorzej! Takie czasy nastały :(. I znowu biedny Sulaco nie nacieszy się sowim monstrum :] A nie mówię już o nas.... Edytowane 5 Września 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 5 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2005 daje 100-wkę, że będzie zoptymalizowana jak DS2 albo jeszcze gorzej! Takie czasy nastały :(. 1633561[/snapback] Jakis czas temu napisali, ze demo faktycznie nie bedzie najlepiej zoptymalizowane, ale za to pelna wersja ma dzialac juz duzo lepiej. Kto wie, moze az tak zle nie bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mic_s Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 (edytowane) Ja mam nadzieje ze demo bedzie hulalo odpowiednio. Odkąd sięgam pamięcią to wszystki AoE były maksymalnie dopracowanie, demka równiez. Ensemble wypuszcza gry bardzo rzadko, ale jak juz to robi to dba zeby dalo sie grac :ploom: I oby tak bylo tym razem. PS. Oby demo wyszło PO 12 wrzesnia bo sesja moze nie skonczyc sie dla mnie tak szybko i łatwo jak przewidywalem :D Edytowane 6 Września 2005 przez mic_s Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riddick Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Dolaczam do grona milosnikow serii gry AoE... siegam pamiecia jak dobrych pare lat temu odpalilem pierwsza wersje tej gry - i jak chyba kazdy mi przyzna racje, ze to byl szok ! zadna gra w swoim czasie nie wciagnela mnie tak bardzo jak AoE 1 ... od tamtej pory caly czas pocinam w AoE 2 a na AoE 3 juz sie nie moge doczekac. Co prawda wszyscy sie boja o sprzet, ale pamietajcie jak zapowiadali DOOM-a 3 to mimimalne wymagania sprzetowe byly o niebo za duzo jak sie okazalo w rzeczywistosci. Mysle ze spokojnie bedzie mozna grac na sprzecie typu : 1,5 GHZ, karta graficzna cos w granichac 9500PRO ( 5600 PRO ) no i jak to w kazdej grze bywa ramu nigdy nie za malo ;) powinno 512 starczyc - oczywiscie to minimum ! jesli sie pojawi jakis link do Dema to wiecie co macie robic :) POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Do d3 to byłem akurat spokojny bo ID Software z Carmackiem na czele to tworzyli. A aoe3 jakby nie było to Microsoft, który ostatnio wydał DS2. A jak to chodzi to przejrzyj sobie topic o nim. Oczywiście życzę Wam i sobie żeby chodziło to pięknie :=), obyście nie musieli przypomniać moich słów ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riddick Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2005 Nie wiem czy tak bardzo mogles byc spokojny bo pierwsze zapowiedzi D3 byly juz w 2000 a jak mnie pamiec nie myli to demko wyszlo w 2001 a wtedy ciezko bylo o sprzet na ktorym gierka by smigala ... dzisiaj jest calkiem inaczej, strasza prockiem 3 gigowym ale powinno chodzic plynnie na procku o polowe wolniejszym... no chyba ze Dx9 V.c bedzie wykorzystane to bedzie problem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...