sztandar Opublikowano 4 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2005 Piecy nie cytujemy zdjęc !!!!!!!! :rulez: A gra jest wspaniała , już dawno żadna strategia tak mnie nie wciagneła , po prostu jestem pod wpływem jej uroku , skonczyłem pierwszy rozdział troche szybko bo w jeden wieczór , no cóż zobaczymy co będzie dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadzej Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Czy ktoś już rozwiązał ten problem zanikającego dźwięku? Gierkę zpatchowałem do wersji 1.01. i nie pomogło. Nie próbowałem odinstalowawywać kodeków audio-wideo. Może ktoś ma jakieś sugestie lub ewentualnie które kodeki trzeba odinstalować jeśli to pomaga? Dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wagir Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 (edytowane) Hej mam taki problem - odpalam gierke i pisze mi, ze nie moze inistalazing direct3d. Wszystkie inne gierki sie odpalaja - w dxdiag nie wykazuje bledow i wszystko jest wlaczone - pomozcie :/ Mam GF6800 MSI, drivery NGO, directx 9.0c Edytowane 5 Listopada 2005 przez wagir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Hej mam taki problem - odpalam gierke i pisze mi, ze nie moze inistalazing direct3d. Wszystkie inne gierki sie odpalaja - w dxdiag nie wykazuje bledow i wszystko jest wlaczone - pomozcie :/ Mam GF6800 MSI, drivery NGO, directx 9.0c 1738472[/snapback] Wbij do C:\Documents and Settings\'Uzytkownik'\Moje dokumenty\My Games\Age of Empires 3\Startup\ i załóż tam plik user.cfg. Edytuj go w wordzie i wpisz jedną linijkę xres=1024 (chyba ze grasz w innej rozdzielczości). Powinno pomoc. Jezeli dalej kicha to wbij do C:\Documents and Settings\'Uzytkownik'\Moje dokumenty\My Games\Age of Empires 3\users\newprofile.xml i znajdz linię "optiongrfxres">800x600 , wpisz swoją rozdziałkę oraz "optionrefreshrate"> 75 wpisz swoje odswiezanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wagir Opublikowano 5 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2005 Wbij do C:\Documents and Settings\'Uzytkownik'\Moje dokumenty\My Games\Age of Empires 3\Startup\ i załóż tam plik user.cfg. Edytuj go w wordzie i wpisz jedną linijkę xres=1024 (chyba ze grasz w innej rozdzielczości). Powinno pomoc. Jezeli dalej kicha to wbij do C:\Documents and Settings\'Uzytkownik'\Moje dokumenty\My Games\Age of Empires 3\users\newprofile.xml i znajdz linię "optiongrfxres">800x600 , wpisz swoją rozdziałkę oraz "optionrefreshrate"> 75 wpisz swoje odswiezanie. 1738491[/snapback] dzieki wielkie pomoglo ! a juz tracilem nadzieje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad_w4 Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 (edytowane) panowie o co chodzi mam FX 5200 Ultra, a mam takie kwiatki na monitorze i to pomimo zainstalowania najnowszychy sterwoników ze strony nvidi!! Edytowane 6 Listopada 2005 przez konrad_w4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiNDer Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 Czy ktoś już rozwiązał ten problem zanikającego dźwięku? Gierkę zpatchowałem do wersji 1.01. i nie pomogło. Nie próbowałem odinstalowawywać kodeków audio-wideo. Może ktoś ma jakieś sugestie lub ewentualnie które kodeki trzeba odinstalować jeśli to pomaga? Dzięki Może to dziwne, ale wystarczy po prostu skasować plik LeisurelyBrows z folderu [np. D:\Gry\Age of Empires III]\Sound\music\standard. Pomaga na.. 200%. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemniak Opublikowano 6 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2005 A mam pytanie czy Setlerski 3 sa w werski Pl, czy jest ewentualnie spolszczenie do wersji Angielskiej itp. I czy warto zdobyc ta gre, wedlug was, czy jest dobra gra wciagajaca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maik Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 u mnie problem polega na tym że żołnierze których oddziela mur normalnie do siebie strzelają. Wszytko to wyląda tak jakby strzły czy pociski przelatywały przez mur, co jest strasznie... denerwujące bo wkońcu mur do czegoś służy. Czy ktoś wie co z tym zrobić?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zelgadiz Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Powie mi ktos jakie sa minimalne wymagania AOE3 i jakie trzeba miec zeby gra chodzila na najwiekszych obrotach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
=NaZcA= Opublikowano 12 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2005 Powie mi ktos jakie sa minimalne wymagania AOE3 i jakie trzeba miec zeby gra chodzila na najwiekszych obrotach? Ja powiem Ci tak ze ja mam Athlona 1.6 384 RAM Radeon 9100 i gra chodzi spokojnie na medium bez zadnych zacięć czy spowolnien po prostu tak jak powinna - plynnie. Myslalem na poczatku ze bedzie miala wymagania niewiadomo jakie ale widac programisci postarali sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejGolota Opublikowano 13 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2005 panowie o co chodzi mam FX 5200 Ultra, a mam takie kwiatki na monitorze i to pomimo zainstalowania najnowszychy sterwoników ze strony nvidi!! Wine ponosi pewnie ten GF5200 Ultra - najwiekszy bubel wszech czasow w dziedzinie grafiki... Jak nowe stery nie pomagaja to moze stare dadza rade? :) Testuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matma6 Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Gram w misje która nazywa sie 'fountain of youth' .Jest ona jeszcze w pierwszej kampani . Misja wygląda tak że zaczynasz z kilkoma odzdzialami i musisz odbić wielkie działo. i potem zazkladasz swoją osade i należy zniszczyć miasto położone po drugiej stronie jeziora. Nie moge go podbić za chiny. Moge miec nie wiem jaką armię to i tak rozwale tylko pobliskie mury i wieże i napadnie na mnie chmara hiszpanów i po mnie. Przeszedł ktos tą misję ? Jak tak to prosze o jakies porady lub taktyki... thx B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 15 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2005 Pilnuj działa i chyba nie masz podbic miasta tylko zniszczyc fontanne ja po prostu pilnowalem dziala i co jakis czas walilem nim w fontanne az ja zniszczylem i koniec misji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maik Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 po pierwsze to musisz zobaczyc na jakim poziomie grasz. Ja na poziomie medium nie miałem z ta misją problemow, ty jak sobie nie radzisz to proponuje easy. Konkretnie bazy nie musisz niszczyć tylko wieże które stoją nieopodal wody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matma6 Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Ok rzeczywiscie myslalem ze należy podbić całe miasto a tu tylko tą wyspę (gram na medium i dotąd nie mialem większych problemów) ok dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 16 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2005 Wine ponosi pewnie ten GF5200 Ultra - najwiekszy bubel wszech czasow w dziedzinie grafiki... Bez takich... Ogólnie chyba się skuszę i w końcu zagram w ową giercę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Mnie ta gra tak zachwycila(demo) ze juz jutro ma przyjsc zamowiona edycja kolekcjonerska,juz sie nie moge doczekac B) widac nawet jak liscie spadaja z drzew takich detali jest tam cala masa! Szczerze polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Ja tez zamówiłem na gram.pl czekam własnie. Nie wiem tylko dlaczego demo mi nie chciało chodzic. Podczas instalacji wyskakiwał jakis bład i nie szło. Mozliwe ze jakiegos pliku zabrakło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 (edytowane) Słuchajcie mam taki problem - czasem kiedy gram to traci mi się dzwięk. Przeważnie jak atakuje większym oddziałem na miasto. Jest jakieś rozwiązanie tego problemu ? Jeśli to pomoże: WinXP Pro SP2, Abit NF-7 2.0 + zintegorwana karta dźwiękowa + nowe stery. [edit] Widzę że nie jestem sam z tym problemem :? Edytowane 18 Listopada 2005 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 Patch rozwiązuje ten problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
her0 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 (edytowane) Ja już powoli trace cierpliwość , Ciegłe wyłanczanie i czarny ekran, albo klasyczne zwiechy. Próbowałem już różnych sterów, wywalanie kodeków nadal to samo :angry: Inne gry działają bez zarzutów. Może to wina słabego proca ?ten sam problem :mur: , napewno nie wina procka bo gra chodzi rewelacyjnie , tylko wlasnie taki dzwiny zwis , umnie wylacza sie monitor i tylko reset ratuje :? mial ktos taki problem ? cz ywie ktos co to moze byc ? Edytowane 21 Listopada 2005 przez her0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2005 ja nie miałem zadnych problemow, gierke dostałem ww piatek jakies dwa tygodnie temu, i niestety w poniedizałemk rano juz było po trzeciej kampani :( strasznie szybko sie skonczyła. jakos nie wiem ale jak grałem w kapmpanie jedynki czy dwojki to była zabawa na kilka miesiecy (p1 200mmx i karta blizej nie okreslona 16 mb i voodoo2 ;] ) Troche mnie zawiodła ale nie tak jak inne tytuły kontynuujace to co grałem 5/6 latek temu. Szkoda ze mi neostrada 128 bniue pozwala na gre w sieci bo to by było ciekawe..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dedaler Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Witam Wszystkich Bardzo mi zależy na spolszczeniu do tej gry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 24 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2005 Jak chcesz spolszczenie to kup sobie na Gram.pl wersje w pełnym polskim wydaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 gierka swietna, jak skoncze nfs'a to sie za nia zabiore, mysle, ze bedą to swieta ;] btw. tez tak macie, ze przy ~18 fps'ach gra sie miodzio :blink: ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 Szkoda ze mi neostrada 128 bniue pozwala na gre w sieci bo to by było ciekawe.....jakim sposobem ci nie pozwala? :| 128 do grania wystarczy w zupelnosci... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
parthenon Opublikowano 27 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2005 cześć mam pytanie bo mecze się już 2 dni i nic nie moge znaleść mam neta w sieci kablowej vectra w słupsku kuzyn ma neostarde 256 istnieje jakas możliwość abyśmy pograli razem w sieci mieszkamy w tym samym miescie jakies 5km od siebie probowałem laczyc sie przez lan i direct ip ale nic nie wyszlo a w eos wyskakuje jakis błąd podczas updatu z góry dzieki za wszystkie odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 3 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2005 Gra rewelka. Powolotku bez pospiechu przechodze sobie misje.... Musze powiedziec ze fabuła jest bardzo ciekawa.... Jedyny zgrzyt zwiazany z ta gra to czas jaki była dostarczana do mojego domu (5 dni) masterlinkie..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sbchp250 Opublikowano 4 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2005 cześć mam pytanie bo mecze się już 2 dni i nic nie moge znaleść mam neta w sieci kablowej vectra w słupsku kuzyn ma neostarde 256 istnieje jakas możliwość abyśmy pograli razem w sieci mieszkamy w tym samym miescie jakies 5km od siebie probowałem laczyc sie przez lan i direct ip ale nic nie wyszlo a w eos wyskakuje jakis błąd podczas updatu z góry dzieki za wszystkie odpowiedzi Poszukaj na forum tematu o Hamachi - to powinno rozwiązac twój problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...