Link_mc Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Gierka wypaśna,zapowiada się nieźle. Na mojej konfiguracji chodzi w 1024 na 768 Wszystko na maxa ale bez blooma hehe : ) i tak by moja karta już by tego niy uciagła hehe, i plus AnisoX4 i AAx2. Pare godzin na samym demku spedziłem uff... : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 (edytowane) wybieracie chlopa/chlopke :D dajecie "unit info" czy jakos tak - i tam jest napisane ile na ile macie zbudowanych. 1647628[/snapback] thx :P. Oto mi chodziło. Ogólne gierka ma wypasiną grafe, chodzi bardzo dobrze i ma kapitalną grywalność :P. a i tak btw czy moge podczas kampanii w demie sejwować :P? :gitarzysta: <<-- pr0 emota xD. Koleś wyglada jakby się masturbował xD. Edytowane 14 Września 2005 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2005 Tak btw czy moge podczas kampanii w demie sejwować ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Co do podgladania populacji W opcjach gry macie UI options ktoras z nich odpowiada za to aby stan populacji pokazywal nad informacja o zarciu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Wie ktoś może kiedy pełna wersja :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Wie ktoś może kiedy pełna wersja :) ? 1649781[/snapback] Prawdopodobnie druga połowa października. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 też tak myślałem ale gdzies czytałem że to tylko pltki i ma byc pod koniec roku lub na pcozatku 2006 :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Najpierw były informacje o tym że koniec 2005 roku albo początek 2006, ale ostatnio coraz więcej wskazuje na to, że będzie to jednak październik 2005. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrześni@k Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 Oby bo już to demko mnie ogranicza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 a gdzie są formacje i rozkazy wydawane jednostkom wojskowym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2005 u mnie gra chodzic chodzi jednak odnotowalem ciekawy problem, jak ustawie shadery na v. high to polowowa eranu jest czarna. przeswituja przez nia jednosti na neibiesko i mozna je zaznaczac, ale ekran ciemny jest i tyle, jak sie przybliza to sie pojawia obraz na chwile a potem znika. z tak to to nie wiem. wina terow albo po prostu demowki, mam nadzieje =] ale ogolnei gra na wypasie, graficzka spoko, gra chodzi ladnie nawet przy niskim fps, problemow z animacjami jakos nie dojrzalem, moze przegapilem ;P super rozpadaja sie budynki albo odlatuja ludzie trafieni z dziala, do minusow zaliczam pociag ;P jedzie dennie, znika i zarwaca w miejscu jak ten z railroad 2 ;P malo innowacynjych technologi, ale moze w pelnej bedzie ich wiecej. brakuje mi mozliwosci obsadzania morow ludzmi :( cos ala stronghold Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonco Opublikowano 16 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2005 Mam demo ide testowac ,w neidalekiej przyszłosci zapowiada sie na ostre granie :) AoE III,Pes 5,Fifa 06 ,Black &White 2 :D,pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m&ms Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 ja zadnych problemow nie dostrzeglem u mnie gra chodzi calkiem dobrze( lekko chaczy ale da sie grac bez problemow :) przy wszyskich opcjach na najwyzszym poziomie, juz nie moge sie doczekac pelnej wersji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 17 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2005 ale mam pecha , umnie na koncu instalacji jakis "fatal error" wyskakuje i nie da sie instalowac dalej ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwiejek Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Mialem to samo z fatal errorem. Ściągnąłem demo ze strony nvidii potem jeszcze raz z 3dgamers.com i poszło już bez problemów. Polecam to samo. A ogólnie gra wypas. Na Athlonie 2500 @ 3200, 1024 MB Dual Channel i GF5600 w 1024x768 i ustawieniach medium/high da się grać bez zbytnich kompromisów. A to niewątpliwie cieszy. Sama rozgrywka trochę dziwna, ale to w końcu AoE. Ja już się zakochałem. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Menu jest za wielkie, a w dodatku i tak nie miesci wszystkiego naraz :? Poza tym malina - na moim sprzecie chodzi w 1280x1024, wszystko max (bez AA, wymuszone Anizo 8x w sterach) jak malina :) Z AA tez chodzi (nie wiem jak szybko), ale karta mi artami rzuca jak oszalala :huh: Czas chyba wymienic chlodzonko (ale to juz nie ten topic)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilooos Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 (edytowane) Zasysam ;] Potem edytne i coś skrobnę :> zassane, chwile pograne - jest miło :) napewno spędze jeszcze kilka h na tym trialu i z utesknieniem wyczekam full'a. Edytowane 20 Września 2005 przez emilooos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 Dla milosnikow ww gry - dostepna jest juz full wersja :) Nie jestem fannem RTS'ow,ale AoE zawsze lubilem a ta czesc po screenach zapowiada sie na nak bed :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czullo Opublikowano 8 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2005 1.88GB, 3CD, wersja Multilanguage: podobno jest tez polski jezyk chociaz smiem watpic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 WYPAS !!! :) Gralem cała noc :-P Niezle przyciaga... Znow kilka dni z glowy :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sew333 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 No cóż też mam już FULLa. Gierka niezła. Dopiero zaczne grać w nocy. TEraz tylko na chwile włączyłem. FAjnie sie zaczyna 1 misja, jak trzeba fort bronić. NApewno najlepszy RTS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nalewa0 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 Ja za tydzień będę miał pełną wersję, narazie grałem w demo, ale gierka moim zdaniem jest świetna. Nic nie ma w niej rewolucyjnego, ale ma niesamowity klimat i wciąga. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Gra ma niesamowita grafike,ale do AoE 2 klimatem jej daleko.Tak jakbym widzial poprawnego Strongholda.Nie gram zabardzo w strategie,ale ta akurat znam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Ja jako wielki fan AOE stwierdzam ze klimat na na takim samym poziomie co 2 :) 3 noce juz zarwane :-P Act 1 i 2 zaliczony, pozostaly 2, i tryb multi z kumplem z lan-a :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2005 Armaty miazdza.. uwielbiam z nich strzelac :) a animacje jak zwykle bardzo przyjemne, szczegolnie fajnie wyglada jak sie straci kula armatnia pana na koniu ;] Psucie budynkow oraz statkow tez calkiem niczego sobie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 czy wie ktos czy ta gra obsluguje HDR? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastertab Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 (edytowane) czy wie ktos czy ta gra obsluguje HDR? 1694466[/snapback] Było pisane że ta gra ma niby HDR (pod opcją bloom się kryje co jest dziwne zresztą ) i działa tylko na kartach GF z rodziny 6xxx i 7800 i być może na nowych Radkach X1800, ale tego nie wiem. Edytowane 11 Października 2005 przez mastertab Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-mess- Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 hehe w takim razie HDR + AA dziala na GF7 \o/ w serious sam dziala (ale max fsaa 2x w opcjach moge nastawic), i w AoE3 tez dziala, ale tez wyglada mi na fsaa2x, albo po prostu fsaa ma problemy z tak malymi obiektami, po to stworzono przeciez super/multisampling. wydaje mi sie ze to kwestia czasu i sterownikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Zdradzi ktoś czy w pełnej wersji jest tez taki z (_)(_) interfejs i zajmuje pół ekranu jak w demie ? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 dobra niech ktoś mi powie: rusza na kartach z DX 8.0 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...