-mess- Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 Zdradzi ktoś czy w pełnej wersji jest tez taki z (_)(_) interfejs i zajmuje pół ekranu jak w demie ? :blink: 1694659[/snapback] identyczny interfejs jak w demo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 (edytowane) identyczny interfejs jak w demo :) 1694689[/snapback] Hmm.. ale w opcjach mozesz wylaczyc ten i bedzie taki maly (Enable minimized...), ja tak odrazu zrobilem :) Edytowane 11 Października 2005 przez Cmx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 No to git jak mozna zmniejszyć. Moglibyście dla porównania dać skriny z obu interfejsów ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 No to git jak mozna zmniejszyć. Moglibyście dla porównania dać skriny z obu interfejsów ? 1694711[/snapback] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 (edytowane) ok dzięki, jest lepiej :] ale i tak nadal podtrzymuje, że ten interfejs jest z (_)(_) :> Edytowane 11 Października 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 ponawiam pytanie: rusza na kartach z dx 8.0?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 a co wam sie bardziej podobało: -AoE 3 -LOTR:BFME ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lolek007(17) Opublikowano 11 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2005 to drugie , zdecydowanie , 2 ma byc o wiele lepsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 czesc czy full wersje da sie zainstalowac bez problemu na windowskie 2k pro ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 ponawiam pytanie, wlasnie mialem przesiadke na 2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 ej pomozcie prosze ciotka wraca niedługo ze stanow i chce kupic synkowi aoe3. on mieszka 300 km odemnie i nie moge pojechac i sie bawic z plikiem msi jak w demie odpowiecie prosze czy działa bez problemów(tzn sie instaluje) na windowsie 2k pro.thx .zpdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 12 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2005 (edytowane) z pliku setup.ini wnioskuje ze tak:) EDIT: a ja mam inny problem: otóż gra nie działa z procesorami bez SSE. wlasnie probuje kombinowac z edycją plików tej gry ale poki co nic z tego mi nie przyszło :/ czy ktos moze wie czy wogole istnieje taka mozliwosc aby oszukac gre ze niby mam SSE albo zeby instalator tego nie sprawdzał? Edytowane 12 Października 2005 przez Pageup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeVeR Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Nie interfejs jest normalny wszystko widać a mam radeona x800 i jakoś bloom i wszystkie inne pierduły chodzą na maxsa a grafika lepsza od tamtych z nv niedługo screena podam a radeony te co macie dlatego niemajo blooma bo stare wersje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeVeR Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Nie interfejs jest normalny wszystko widać a mam radeona x800 i jakoś bloom i wszystkie inne pierduły chodzą na maxsa a grafika lepsza od tamtych z nv niedługo screena podam a radeony te co macie dlatego niemajo blooma bo stare wersje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JAR0 Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 A jest do tego jakieś spolszczenie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 spolszcenia nie widzialem, ale w zasadzie po co one? :D nie ma tu ani zawilej fabuly ani innych [ciach!]l. moze chlopaki na stadionie to spolszcza ale czy chce ktos czytac te glupoty? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wolan Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 Nie interfejs jest normalny wszystko widać a mam radeona x800 i jakoś bloom i wszystkie inne pierduły chodzą na maxsa a grafika lepsza od tamtych z nv niedługo screena podam a radeony te co macie dlatego niemajo blooma bo stare wersje jak czytam takie rzeczy to spadam z krzesła za każdym razem. Człowieku to że masz włączone w opcjach bool nie znaczy że efekt jego działania jest dla ciebie widoczny. twoj radek X800 jak i wszystkir inne radki (za wyjątkiem nowej sero X1x00) nie obsługuje HDR a co za tym idzie bloom tylko masz właczony w opcjach a w grze go nie uświadczysz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 13 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2005 właśnie blooma nie zobaczysz... miałem x800, włączone bloom ale po przesiadce na nv widać różnicę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 screen :) Jakiś głupi najezdzca wszedł pod lufe działa... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 15 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2005 A ja mam taki maly problemik odnosnie instalacji. Gralem sobie milo i fajnie ale sfajczyl mi sie dysk. Kupilem sobie tego samsunga co w opisie i teraz jak instaluje AOE3 to dochodzi ladnie instalka do konca robi jakies [ciach!]ly, ale na koncowym ekranie jest ladny napis, ze instalator corrupted i [gluteus maximus]... kasuje to co zainstalowal. Wczesniej u mnie dzialo u kumpla tez normalnie. Wina SATA II czy co za !@#!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 ja mam podobnie z demem :mur: , a co do full to zobacze na dniach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banki Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Mi gra elegancko działa, ale mam problem. Gram sobie, a tu po jakiejś godzinie gry wyłancza się dźwięk z gry :/ Musze wyjść z gry i wejść ponownie żeby było normlnie. I tak za każdym razem musze robić :/ 2 problem: Wychodze z gry a w menadżerze zadań Windowsa w procesach jest dalej Age3.exe Musze to zamknąc i dopiero wtedy mogę ponownie wejść do gry. Wie ktoś może jak to naprawić ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Taki sam problem mialem przed reinstalka... A teraz nie dziala... wrr... Dobrze ze mam F.E.A.R'a :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin8k Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 ja mam podobnie z demem :mur: , a co do full to zobacze na dniach 1702193[/snapback] odinstaluj wszystkie kodeki wideo/audio, to dziwne ale pomaga ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snow131 Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Jak dla mnie gra cudowna!:) Dzis zainstalowałem i przez 4h nie mogłem oderwac sie od monitora... dopiero głud zmusił mnie do przerwania potyczki:) Polecam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Jak dla mnie gra cudowna!:) Dzis zainstalowałem i przez 4h nie mogłem oderwac sie od monitora... dopiero głud zmusił mnie do przerwania potyczki:) Polecam! 1702867[/snapback] Nie tylko Ciebie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Nie tylko was ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 Giera swietna. W lepza strategie nie gralem chyba z dobre 3 lata. Empire Earth2, Stronghold 2, Settlers 5 - nic z tych do mnie nie trafilo... daje 8/10, moze sie jeszcze zmienic bo dopiero na poczatku 2 aktu jestem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 sprawdzal ktos z Was czy dziala na gf3 ? szukam wymagan ale nie ma nigdzie na necie jakie to karty grafiki obsluguje :) poprostu nie moge sie doczekac az mi sie demko sciagnie :P i nie wiem czy je warto sciagac bo nei wiem czy wogole to odpale :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 16 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2005 dziala na 100% tylko ze nie bedziesz widzial efektow z dx9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...