Oli20053 Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Witajcie, mam niestety problem z opcją Save - Load :( niby banał a jednak nie wiem co jest grane. Wyglada to tak ze po zrobieniu save'u poróba load konczy sie stanem zapisu gry ale jest wszystko na pauzie i nie mozna tego niczym zmienić ! :( czy wiecie co jest przyczyna takiej sytuacji :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danywatt Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Witajcie, mam niestety problem z opcją Save - Load :( niby banał a jednak nie wiem co jest grane. Wyglada to tak ze po zrobieniu save'u poróba load konczy sie stanem zapisu gry ale jest wszystko na pauzie i nie mozna tego niczym zmienić ! :( czy wiecie co jest przyczyna takiej sytuacji :blink: 1714028[/snapback] Gdy zrobisz Load Game - to gra jest zawsze spauzowana. Po wgraniu zapisanego stanu gry wciśnij na klawiaturze klawisz "PAUSE BRAKE" - ten nad klawiszem "Page Up" i już można grać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli20053 Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Wielki ale to wielkie dzieki :) czasami na bzdetach najłatwiej sie wyłożyć. Myslalem ze gra jest zwalona a tu myslenie nawala :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli20053 Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Witka czy jest możłiwe aby dolne menu było niewidoczne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xpektor Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Po wielu probach zainstalowania AoE III, wkoncu mi sie to udalo :D Odcielo mnie to od swiata na 2 godzinki, gdyby nie nauka na jutro, to chyba do wieczora by mnie nie bylo :P Jak narazie stwierdzam ze gierka jest WYPASIONA na MAXa! Co moge juz na pozatku ocenic, to grafika. Jest ona cudowna, dawno juz nie przygladalem sie tak wszystkiemu jak tu... Te jeziorka, rybi, lasy, jednostki... mniam... Do tego jeszcze to rozpadanie sie jednostek i budynow na czesci, rozwalenie zagli statkow, ehhh :D Tego sie nie da opisac... W II gralem bardzo malo, jednak opanowanie (mniej-wiecej) interfejsu zajelo mi kilka minutek. Jedyne czego nie wiem, to jak sie ustawia jakies formacje bojowe, sa jacys dowodcy? Co zrobic abyt level stolicy szybciej wzrastal :> ps.... gupia nauka ;\ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Aby lvl stolicy szybciej wzrastał musisz wiecej niszczyć, zabijać, budować itp (za np. zabitego żołnierza przeciwnika dostaje sie z +10XP za działo +45XP itd). w misji z "great cannon" mozna levele stukac na max, ale o tym pózniej sie dowiesz ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danywatt Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Witka czy jest możłiwe aby dolne menu było niewidoczne? 1714375[/snapback] Przyłączam się do pytania . Jak zlikwidować całe dolne menu (interfejs) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 23 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2005 Strasznie krotka ta gra moja dziewczyna przeszla juz cala:/ Sa tylko 3 akty i koniec hyh a ta historia na przestrzeni wiekow z kregiem i rodzina blackow ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Mi gra elegancko działa, ale mam problem. Gram sobie, a tu po jakiejś godzinie gry wyłancza się dźwięk z gry :/ Musze wyjść z gry i wejść ponownie żeby było normlnie. I tak za każdym razem musze robić :/ 2 problem: Wychodze z gry a w menadżerze zadań Windowsa w procesach jest dalej Age3.exe Musze to zamknąc i dopiero wtedy mogę ponownie wejść do gry. Wie ktoś może jak to naprawić ?? 1702214[/snapback] Witam... u mnie dzieje się tak samo. Czy ktoś wie jak to rozwiązać, zwłaszcza ten zanik dzwięku ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domin8k Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Witam... u mnie dzieje się tak samo. Czy ktoś wie jak to rozwiązać, zwłaszcza ten zanik dzwięku ? 1715977[/snapback] Ja wiem - mi pomogło odinstalowanie wszytskich kodekow wideo/audio. ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manfred_Fon_Richthofen Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 nadal nie wiem oco chodzi z tym demem plz help me dla nowych mowie tu, ze ten post jest na 8 stronie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 (edytowane) nadal nie wiem oco chodzi z tym demem plz help me dla nowych mowie tu, ze ten post jest na 8 stronie 1716919[/snapback] Możliwe że to dlatego ze to demo ;] w pełnej moża mieć powyzej 10, np. 13 itp A tu zamieszczam screen który pokazuje możliwości Havoca :) ps-> nie patrzcie na fpsy ;) przy robieniu screena zwolniło ;] Edytowane 24 Października 2005 przez grzesiu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 no i gdzie te możliwości ?? ;) napisz chociaż o co chodzi :P Jestem zmęczony więc mogę nie dowidzieć :> pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasażer Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Dzisiaj otrzymalem gierke i wciaga :D Myslalem ze na mojim dziaduniu bedzie slabo chodzic a tu nawet w miare :D Gierka ogolnie swietna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Overclocked Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 problemy z dzwiekiem ustaja po zainstalowaniu patcha 1.01! mozecie tez probowac odinstalowywac kodek packi do divxa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 problemy z dzwiekiem ustaja po zainstalowaniu patcha 1.01! mozecie tez probowac odinstalowywac kodek packi do divxa 1717667[/snapback] Patch'a już mam ale nic mi nie pomógł w tej kwestii. Spróbuję jeszcze odinstalować codec pack'i. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oli20053 Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 Przyłączam się do pytania . Jak zlikwidować całe dolne menu (interfejs) ? 1715439[/snapback] no i jest to możliwe czy nie ? Ktoś wie coś na ten temat :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 26 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2005 no i gdzie te możliwości ?? ;) napisz chociaż o co chodzi :P Jestem zmęczony więc mogę nie dowidzieć :> pozdro. 1716939[/snapback] Drzewo które scieło działo, przewróciło sie na mur :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BossNY Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 Witam, Grał ktoś przez siec? Mam taki problem że kiedy szykuje sie do ataku na przeciwnika jednej ze stron gra sie wyłącza... :mur: Może ktos wie jaka jest przyczyna i czy jakos da sie tego uniknąc??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziutas Opublikowano 28 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2005 witam czy moze mi ktos napisac jak przejsc 1 misje "breakout" sa tam 2 polecenia jedno z tymi bonusami zrobilem ale to pierwsze glowne nie mam pojecia jak przejsc... pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel89 Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Jestem w misji "The ottoman fort" w menu Objectsives ostatnią rzeczą jaka wypełniłem było "Find and destroy the Ottoman command post and Town city". Zabiłem wszystkich przeciwników i rozwaliłem co tylko sie da, a misja wraz sie nie kończy. Czy może ktoś wie jak to przejść? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 30 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2005 Nie pamiętam juz dokładnie, ale jedyne co mi świta to to, że na zachodzie jest wróg. Musisz rozwalić go :D. Proste, ale dziwne. Miłej gry, jeśli ci oczywiście pomogłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 (edytowane) Pisałem to w dziale kart, ale napiszę tutaj też.. bo się tyczy tej gry. Pamiętacie jak pisałem, że demo mi wyłączyło kompa i zaczął piszczeć ???? Ale później wstał :> To wczoraj dostałem pełną wersję i o to co się stało...: Panowie to co wczoraj się u mnie stało to ch... mnie strzeli, a mam tyle roboty na kompie projekt, programy na laborki itd itd. NORMALNIE TAKI WKU... to dawno nie byłem. A wszystko przez aoe3 icon_wink2.gif)) Pisałem w dziale gry jak demo odpaliłem to mi po 3 minutach wyłączyło kompa i zaczął piszcześć "iiiiiiiiiiiiiii" ( bardzo wysoki dźwięk ). Ale wstał. Wczoraj dostałem pełną wersję i zainstalowałem odpaliłem i to samo... po 3 minutach wyłączył i pisk.... tylko teraz komp nie wstaje!!! NORMALNIE SZOK ;o Zaraz wyłączyłem zasilanie, odczekałem... włączam komp i pisk jedną sekundę i gaśnie... icon_surprised3.gif KU... mać icon_sad2.gif((, wyjąłem gpu i komp wstaje normalnie, bez pisku. Jak odłącze molexa od karty to też wstaje tyle, że pisk non stop !! icon_surprised3.gif i nie ma sygnału na wyjściu do monitora icon_surprised3.gif Boshe czemu akurat teraz !! jak tyle roboty na uczelni :[[[[ Ktoś ma jakiś pomysł co padło ???? zaraz sprawdzę na innej karcie graficznej bo piszę od siostry z akademika :> i jej wyciągne icon_razz.gif Kur... mać tak czy siak będę musiał czekać na reklamacje :[ i będę zmuszony kupić coś w zamian ... aaaaaaaaaaaaa :[[[ Wspaniały dzień :[[[ Dzięki Ci Microsoft!!! Update: Poszła karta, podłączyłem inną i wszystko OK. Także unikajcie tej gry..., Nie wiem może to dlatego że modowalna, nie mam pojęcia... ale tylko z aoe3 tak się działo i to zrobiło..., jestem bez karty :(((((((( mam dosyć... pozdro. Edytowane 2 Listopada 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 (edytowane) Zainstalowałem odpaliłem, pograłem 5 min wypasss ale zuważyłem że kropeczki czasem są na mapce, grafa nie podkręcona i inne komponenty też, za 3 min zatrzymało kompa i tylko reset pomógł, no to nowe stery Tweaksrus 81.84 HD, direct 9.0c włączam i LOL na menu zatrzymuje się i komp nie odpowiada, co może być, bo raczej spełniam minimalne wymagania :mur: Edytowane 2 Listopada 2005 przez surix Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 (edytowane) uważaj zobacz co mi się stało jak odpaliłem tą grę :/ pozdro Edytowane 2 Listopada 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 ja pierd******* grram se w sieciowego Wolfensteina ET a tu arty :sad: , niewiem czy karte trafia :? niewiem co jest, czasem są a czasem niema, jutro nowe sterki jak nic nie pomoże to chyba na gware :mur: :mur: :mur: co moge dostać za 5900XT od Leadteka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 ojejku szczerze współczucia u mnie nie było problemów z tą grą ... ale na wszelki wypadek ją wywale, bo oprócz dosć ciekawej grafy niczym nowym nie zaskakuje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
surix Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 NIewiem czy przez gre ale jest po karcie, 1 test w 3dmark 03 i po 7 sek arty mega cięcie :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piecykpp Opublikowano 2 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2005 Możliwe że to dlatego ze to demo ;] w pełnej moża mieć powyzej 10, np. 13 itp A tu zamieszczam screen który pokazuje możliwości Havoca :) ps-> nie patrzcie na fpsy ;) przy robieniu screena zwolniło ;] 1716926[/snapback] Mam pytanko jak włączyć fpsy ? żeby pokazywało :| ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 3 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2005 (edytowane) mozesz zainstlowac np. Atitraytool wlaczyc OSD. Ale musisz miec karte Ati. Zainstalowalem gre, odpalilem i bardzo fajnie sie gra. Grafika przyjemna zobaczymy jak sie rozkreci pozniej. Narazie pozytywnie. Edytowane 3 Listopada 2005 przez luki_pc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...