grosikboss Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Witam. Mam zamiar sobie wymienić baterię do mojego telefonu już jedną kupiłem MaxCell o pojemności 1500mAh bateria Li-ion miała być dobra a okazała się niezłym gniotem. Nie dość, że jest cięższa od oryginalnej to trzyma 1 dzień dłużej ( całe 3), czyli porażka. Nie mam ochoty kupować na ślepo i wydawać pieniądze. Czekam na odpowiedz od kogoś, kto się zna, kto wie, co będzie dobre. Moje wymagania to: nie za ciężka, i trzyma przynajmniej 6dni cena nie ważna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Oryginalna Simensa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masterdomin Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 odrazu mówie ze sie na tym nie znam ! ale powiem tak: mam siemensa ME 45 (podobny do twojego) i jakiś miesiąc temu kupiłem z firmy ROREVER baterie (800mAh oryginalna miala 850) i po całkowitym naładowaniu 3m mi prawie 2 tygodnie ( w stanie spoczytnku ) a jak duzo rozmawiam to tydzien :) na poczatku myslalem ze jak moja (stardartowa 850) 3m 2 dni to jak kupie 800 to juz wodóle bedzie maskara a jest inaczej ! chchcialem kupic 1200mAh ale do tego mogelu co mam nie ma takich ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Torwald Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Moja oryginalna trzyma ok tygodnia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 no ja też mam taki problem moja oryg. 3ma mi 3 dni w stanie spoczynku, więc postanowiłem kupić jakąś nową. Tylko nie mam pojęcia jaką. Myślałem nad jakąś 1500mAh ale nie jestem pewny. co mi proponujecie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 8 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2005 No nikt mi nie odpowiedział więc nie kupiłem baterii. Dlatego ponawiam pytanie. Jaką baterie?? Teraz myśłę coś nad jakąś z forevera. Tylko nie wiem jaką. Czy li-ion czy może li-pol oczywiście forevera tylko że tych drugich nie widziałem na allegro. Proszę poradźcie. Bo moja już trzyma tylko 2 dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...