Skocz do zawartości
grosikboss

Jaką Baterię Do Siemens S55

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Mam zamiar sobie wymienić baterię do mojego telefonu już jedną kupiłem MaxCell o pojemności 1500mAh bateria Li-ion miała być dobra a okazała się niezłym gniotem. Nie dość, że jest cięższa od oryginalnej to trzyma 1 dzień dłużej ( całe 3), czyli porażka. Nie mam ochoty kupować na ślepo i wydawać pieniądze. Czekam na odpowiedz od kogoś, kto się zna, kto wie, co będzie dobre. Moje wymagania to: nie za ciężka, i trzyma przynajmniej 6dni cena nie ważna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

odrazu mówie ze sie na tym nie znam ! ale powiem tak:

mam siemensa ME 45 (podobny do twojego) i jakiś miesiąc temu kupiłem z firmy ROREVER baterie (800mAh oryginalna miala 850) i po całkowitym naładowaniu 3m mi prawie 2 tygodnie ( w stanie spoczytnku ) a jak duzo rozmawiam to tydzien :)

na poczatku myslalem ze jak moja (stardartowa 850) 3m 2 dni to jak kupie 800 to juz wodóle bedzie maskara a jest inaczej ! chchcialem kupic 1200mAh ale do tego mogelu co mam nie ma takich !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nikt mi nie odpowiedział więc nie kupiłem baterii. Dlatego ponawiam pytanie. Jaką baterie?? Teraz myśłę coś nad jakąś z forevera. Tylko nie wiem jaką. Czy li-ion czy może li-pol oczywiście forevera tylko że tych drugich nie widziałem na allegro. Proszę poradźcie. Bo moja już trzyma tylko 2 dni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi