_FK_ Opublikowano 5 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2005 Tak, właśnie, dokładnie. RegCleaner 4.3, to poczciwe programiątko używane przeze mnie od dawien dawna teraz odmawia współpracy i to tylko na jednym kompie - konfig w podpisie. Mój system Windows XP SP2. Próbowałam już: - uruchamiać w trybie zgodności ze starszymi Windami - instalować w trybie zgodności - instalować starszą wersję Wykluczam wpływ SP2 na ten program ponieważ na innym kompie z SP2 program śmiga. A teraz może jeszcze opiszę co się dzieje. Bez trybu zgodności w menedżerze zadań był widoczny proces programu ale program nie był widoczny jako okienko. W trybie zgodności z Windą 95 lub 98 uruchamiał się. Ale po włączeniu czyszczenia rejestru owszem pojawia się odpowiednie okienko ale pasek postępu staje w miejscu i koniec. Program wisi :( Zużycie procesora przez program ok. 55% w tym momencie. Proszę o pomoc albo chociaż o próbę pomocy bo jestem wściekła na ten progs :mur: Nie mogę dociec przyczyny jego nienormalnego zachowania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_FK_ Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Hm... :sad: Naprawdę nikt nie wie jak pomóc ? Czyżby nikt nigdy nie miał takiego problemu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_FK_ Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 :wisielec: :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 a może jakiś inni program do obsługi czyszczenia rejestru :>?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 i nie pisanie postow pod rzad ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
delfik Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 RegCleaner 4.3 ? :/ To bylo dobre pod Win98. Pod XP zdarzalo sie ze usuwal wpisy w rejestrze roznych programow (np.Ghosta 8). Proponuje cos nowszego - cleanery z TuneUp lub Ace Utilities :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Polecam Registry Mechanic.. A probowales go przeinstalowac? Najlepiej do innego katalogu.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_FK_ Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 i nie pisanie postow pod rzad ?Fakt, moja wina (to były negatywne emocje ale już nad nimi panuję). PS. Moje pierwsze w życiu 10% :D RegCleaner 4.3 ? :/ To bylo dobre pod Win98. Pod XP zdarzalo sie ze usuwal wpisy w rejestrze roznych programowFakt, stary program :) Ja dla bezpieczeństwa ustawiałam go zawsze na ręczne czyszczenie i wybierałam wpisy do usunięcia. Ale co dziwnego, inny staruch -> jv16 pt wersja 1.2 chodzi mi na tym kompie... No ja już nie wiem, idzie zwątpic. A probowales go przeinstalowac? Najlepiej do innego katalogu..Tak, próbowałam i te same numery odstawia. Dzięki za zainteresowanie problemem, programy, które polecacie spróbuję. :) Jeszcze mam pytanie do osób z podobną konfiguracją sprzętową jak moja, czy u Was działa ten RegCleaner ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...