Nessay Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Więc problem mój polega na tym, że jak wychodze z gier to komp sie restartuje. Przynormalnej pracy wszystko ok. Kiedys tego nie było. ale nie zawsze nieraz się zrestartuje nieraz nie mam temperaturke 50*. Czym to może być zwiazane? podkreślam przy normalnej pracy się nie resetuje cos mi sie wydaje że OS ma cos w rejestrach nie tak... a co Wy o tym myślicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Więc problem mój polega na tym, że jak wychodze z gier to komp sie restartuje. Przynormalnej pracy wszystko ok. Kiedys tego nie było. ale nie zawsze nieraz się zrestartuje nieraz nie mam temperaturke 50*. Czym to może być zwiazane? podkreślam przy normalnej pracy się nie resetuje cos mi sie wydaje że OS ma cos w rejestrach nie tak... a co Wy o tym myślicie? pewnie masz winde XP?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreenAngel Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 spróbuj przywrócić wartości nominalne sprzętu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Więc problem mój polega na tym, że jak wychodze z gier to komp sie restartuje. Przynormalnej pracy wszystko ok. Kiedys tego nie było. ale nie zawsze nieraz się zrestartuje nieraz nie mam temperaturke 50*. Czym to może być zwiazane? podkreślam przy normalnej pracy się nie resetuje cos mi sie wydaje że OS ma cos w rejestrach nie tak... a co Wy o tym myślicie? pewnie masz winde XP?! Jasne, ze mam Xp :) i SP! :lol: :lol: :lol: Chyab powróce do 2000 tylko mam pytanie co do 2000 czy nie spowalnia gier? tz wiem że to nei system do gier ale gram w te najnowsze :) I czy tez są takie problemy np: Odświerzanie i czy są te same problemy co z Xp? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 spróbuj przywrócić wartości nominalne sprzętuEhh to raczej nie wina sprzetu. Bo np przy wygrzewaniu procka pamieci i czego tam jeszcze wszystko chodzi na luzie. Stawiam na nasz kochany systemik tylko k.grafiki przywróciłem do normalnej wartosci :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 no widzisz moze jednak nie bedziesz musial wracac do 2000. Wylacz tylko "automatyczne uruchamianie" i w opcjach zasilania wlacz "zawsze wlaczony" bedzie ok tez mialem podobne problemy ale to pomoglo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 pewnie masz winde XP?! a co to ma do rzeczy 8O :?: BTW dla mnie ten OS jest jednym z najlepszych :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterq Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 dokladnie, co to q...wa za subiektywne bezpodstawne opinie...i najezdzanei na moj ukochany systemik, ktory chodzi jak bajka....zadnego zwisa nie mialem...nieliczas zwisow z proxy....hmm ale to nie ma znaczenia!!!XP rulez!!! :o :o :o Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 no widzisz moze jednak nie bedziesz musial wracac do 2000. Wylacz tylko "automatyczne uruchamianie" i w opcjach zasilania wlacz "zawsze wlaczony" bedzie ok tez mialem podobne problemy ale to pomogloehh jeszcze jakbys mógł mi napisać "dokładna instrukcie" :oops: jak dojść do tych zakamarków to bym był szczęśliwy jestem żółtodziup w sprawach tego systemu :oops: :oops: :oops: Update: Dokładnie chodzi oto: "i w opcjach zasilania wlacz zawsze wlaczony" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 pewnie masz winde XP?! a co to ma do rzeczy 8O :?: BTW dla mnie ten OS jest jednym z najlepszych :!: LAMA!!!! Sorki ale inaczej nie mozna powiedziec. Otoz kolego system ma bardzo wiele do gadania a w szczegolnosci XP!!! Gdybys pogrzebal troche w ustawieniach i poczytal troche o problemach roznych uzytkownikow to bys wiedzial co ma system XP do rzeczy. Winda XP jest jeszcze nie dograna i to bardzo sam uzywalem tego systemu i jako jeden z wielu wrocilem spowrotem do starego 98SE i poki co nie mam zamiaru zmienic. A jak chcesz sie dowiedziec co ma do tego system to wyzej podalem link wejdz na ta strone i poczytaj kilka artykulow to moze troche przejrzysz na oczy a jesli nie chcesz to nadal zyj w przekonaniu ze XP jest the best. pozdrav lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 no widzisz moze jednak nie bedziesz musial wracac do 2000. Wylacz tylko "automatyczne uruchamianie" i w opcjach zasilania wlacz "zawsze wlaczony" bedzie ok tez mialem podobne problemy ale to pomogloehh jeszcze jakbys mógł mi napisać "dokładna instrukcie" :oops: jak dojść do tych zakamarków to bym był szczęśliwy jestem żółtodziup w sprawach tego systemu :oops: :oops: :oops: Update: Dokładnie chodzi oto: "i w opcjach zasilania wlacz zawsze wlaczony" nie pamietam dokladnie bo obecnie uzywam SE ale to bedzie cos w tym stylu. PKM na Moj Komputer a nastepnie przegladaj wszystkie zakladki jakie tam sa bo naprawde nie podam ci dokladnych naz niestety nie mam foto pamieci. Szukaj opcji W przypadku bledu: "uruchom ponownie" musisz tam odhaczyc ptaszka i powinno byc ok. A to drugie to poprostu wchodzisz do wlasciwosci ekranu dajesz ustawienia w zakladce "wygaszacz ekranu" tam bedzie z kolei zakladka "zasilanie" ustawiasz na "zawsze wlaczony" i to wszycho. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 pewnie masz winde XP?! a co to ma do rzeczy 8O :?: BTW dla mnie ten OS jest jednym z najlepszych :!: LAMA!!!! Sorki ale inaczej nie mozna powiedziec. Otoz kolego system ma bardzo wiele do gadania a w szczegolnosci XP!!! Gdybys pogrzebal troche w ustawieniach i poczytal troche o problemach roznych uzytkownikow to bys wiedzial co ma system XP do rzeczy. Winda XP jest jeszcze nie dograna i to bardzo sam uzywalem tego systemu i jako jeden z wielu wrocilem spowrotem do starego 98SE i poki co nie mam zamiaru zmienic. A jak chcesz sie dowiedziec co ma do tego system to wyzej podalem link wejdz na ta strone i poczytaj kilka artykulow to moze troche przejrzysz na oczy a jesli nie chcesz to nadal zyj w przekonaniu ze XP jest the best. pozdrav lagier dobre sobie :lol: jezeli jest on taki zly to dlaczego jest taki dobry :P koluniu, ja mam ten system prawie rok i nie zaliczylem zadnego niewyjasnionego retartu czy tez zwisy kompa takze dla mnie jest najlepszy BTW jezeli takie maniany, o ktorych pisze Quest sa wina systemu tego, to dlaczego ja nie mam problemow :twisted: :lol: 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 dokladnie, co to q...wa za subiektywne bezpodstawne opinie...i najezdzanei na moj ukochany systemik, ktory chodzi jak bajka....zadnego zwisa nie mialem...nieliczas zwisow z proxy....hmm ale to nie ma znaczenia!!!XP rulez!!! :o :o :o a czy ci ktos qrwa zabrania uzywac twojego kochanego XPeka. Jak se go tak kochasz to go miej a nie wqrwiaj sie ze ktos mowi prawde i probuje pomoc! Jakbys nie wierzyl to wiele portali testujacych xpeka mowi o jego bledach i przeklamaniach i po prostu trzeba to przyjac do widomosci a nie buldoczyc sie na kazdym kroku. Kazdy system ma bledy i trzeba dazyc do tego by je wyeliminowac a nie mowic "moj systemik jest kochany i przestancie pierd*^%^%&" pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 pewnie masz winde XP?! a co to ma do rzeczy 8O :?: BTW dla mnie ten OS jest jednym z najlepszych :!: LAMA!!!! Sorki ale inaczej nie mozna powiedziec. Otoz kolego system ma bardzo wiele do gadania a w szczegolnosci XP!!! Gdybys pogrzebal troche w ustawieniach i poczytal troche o problemach roznych uzytkownikow to bys wiedzial co ma system XP do rzeczy. Winda XP jest jeszcze nie dograna i to bardzo sam uzywalem tego systemu i jako jeden z wielu wrocilem spowrotem do starego 98SE i poki co nie mam zamiaru zmienic. A jak chcesz sie dowiedziec co ma do tego system to wyzej podalem link wejdz na ta strone i poczytaj kilka artykulow to moze troche przejrzysz na oczy a jesli nie chcesz to nadal zyj w przekonaniu ze XP jest the best. pozdrav lagier dobre sobie :lol: jezeli jest on taki zly to dlaczego jest taki dobry :P koluniu, ja mam ten system prawie rok i nie zaliczylem zadnego niewyjasnionego retartu czy tez zwisy kompa takze dla mnie jest najlepszy BTW jezeli takie maniany, o ktorych pisze Quest sa wina systemu tego, to dlaczego ja nie mam problemow :twisted: :lol: 8O LOOL!!! A masz taki sam config sprzetu jak Quest?! A skad wiesz kto crackowal twoja wersje XPeka na rynku jest kilkadziesiat jak nie kilkaset wersji Xpeka a wierz mi ze od tego tez wiele zalezy!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 pewnie masz winde XP?! a co to ma do rzeczy 8O :?: BTW dla mnie ten OS jest jednym z najlepszych :!: LAMA!!!! Sorki ale inaczej nie mozna powiedziec. Otoz kolego system ma bardzo wiele do gadania a w szczegolnosci XP!!! Gdybys pogrzebal troche w ustawieniach i poczytal troche o problemach roznych uzytkownikow to bys wiedzial co ma system XP do rzeczy. Winda XP jest jeszcze nie dograna i to bardzo sam uzywalem tego systemu i jako jeden z wielu wrocilem spowrotem do starego 98SE i poki co nie mam zamiaru zmienic. A jak chcesz sie dowiedziec co ma do tego system to wyzej podalem link wejdz na ta strone i poczytaj kilka artykulow to moze troche przejrzysz na oczy a jesli nie chcesz to nadal zyj w przekonaniu ze XP jest the best. pozdrav lagier dobre sobie :lol: jezeli jest on taki zly to dlaczego jest taki dobry :P koluniu, ja mam ten system prawie rok i nie zaliczylem zadnego niewyjasnionego retartu czy tez zwisy kompa takze dla mnie jest najlepszy BTW jezeli takie maniany, o ktorych pisze Quest sa wina systemu tego, to dlaczego ja nie mam problemow :twisted: :lol: 8O LOOL!!! A masz taki sam config sprzetu jak Quest?! chcesz przez to powiedziec ze kazdy na takim configu jak Quest bedzie mial problemy z win xp 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 winxp to wcale nie jest zły system - fakt nie jest super stabilny no ale ja mam jakieś dziwne zdolności - może dlatego :), ogólnie fajne byleby luna była wyłączona. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 ...chcesz przez to powiedziec ze kazdy na takim configu jak Quest bedzie mial problemy z win xp 8O ja niemoge! Zastanow sie a potem pisz!! Chce przez to powiedziec ze na kazdym configu system zachowuje sie inaczej!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 LAMA!!!!Lama to jest dopiero z ciebie jesli uwazasz ze system windows 98se jest lepszy od xp a xp jest niedograny, imo jestes kompletna lama w tej dziedzinie bo niewiem jak w innych sie sprawujesz. Tyle mam do powiedzenia bo mi sie pisac niechce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 LAMA!!!!Lama to jest dopiero z ciebie jesli uwazasz ze system windows 98se jest lepszy od xp a xp jest niedograny, imo jestes kompletna lama w tej dziedzinie bo niewiem jak w innych sie sprawujesz. Tyle mam do powiedzenia bo mi sie pisac niechce a moze podasz konkrety w czym 98 SE odstaje od XP?! To sie przyznam ze jestem LAMA! To po pierwsze a po drugie to powiedz mi gdzie napisałem ze XP jest gorszy od SE?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterq Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 dokladnie, co to q...wa za subiektywne bezpodstawne opinie...i najezdzanei na moj ukochany systemik, ktory chodzi jak bajka....zadnego zwisa nie mialem...nieliczas zwisow z proxy....hmm ale to nie ma znaczenia!!!XP rulez!!! :o :o :o a czy ci ktos qrwa zabrania uzywac twojego kochanego XPeka. Jak se go tak kochasz to go miej a nie wqrwiaj sie ze ktos mowi prawde i probuje pomoc! Jakbys nie wierzyl to wiele portali testujacych xpeka mowi o jego bledach i przeklamaniach i po prostu trzeba to przyjac do widomosci a nie buldoczyc sie na kazdym kroku. Kazdy system ma bledy i trzeba dazyc do tego by je wyeliminowac a nie mowic "moj systemik jest kochany i przestancie pierd*^%^%&" pozdrav Lagier wez ty sie chlopie uspokoj bo ci zylka peknie.....zachowujesz sie jak dziecko, ty sam sie lepeij posluchaj, i nie klnij na mnei BO NIE ZYCZE SOBIE ty lamo futrzana;) :? :P :lol: :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Lagier zastanow sie co ty w ogole piszesz. Mam WinXp od ponad miesiaca nie zaliczyl nigdy zwiochu nawet jednej przycinki. Chodzil nawet i po 150 godzin non stop bez resetu. Kompletnie zadnych problemow. Wczesniej korzystalem z win2k ale przesiadlem sie na Xp bo jest troche szybszy. Oczywiscie ze nie korzystam z WinXp w stanie zaraz po instalacji spedzilem okolo 2 godzin aby dostosowac system do moich potrzeb i jest super. Oczywiscie nie uwazam zadnego z Windowsow za system doskonaly bo do doskonalosci to im brakuje kilkaset lat swietlnych ale musze powiedziec ze MicroShit zrobil i tak postep jesli chodzi o stabilnosc systemow, zwlaszcza w rodzinie NT(czyli Win2k , WinXp i NT.XX dla niewtajemniczonych). Lagier twoje wypowiedzi to kompletne bzdury nie majace zadnego praktycznego wsparcia. A problem kolegi najprawdopodobniej zwiazany jest z konflitkem sterownikow grafiki z jakims komponentem komputera i watpie zeby bylo to spowodowane przez system. Zreszta kazdy konfig wymaga innej konfiguracji i zestawu sterownikow aby optymalnie pracowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 dokladnie' date=' co to q...wa za subiektywne bezpodstawne opinie...i najezdzanei na moj ukochany systemik, ktory chodzi jak bajka....zadnego zwisa nie mialem...nieliczas zwisow z proxy....hmm ale to nie ma znaczenia!!!XP rulez!!! :o :o :o[/quote'] a czy ci ktos qrwa zabrania uzywac twojego kochanego XPeka. Jak se go tak kochasz to go miej a nie wqrwiaj sie ze ktos mowi prawde i probuje pomoc! Jakbys nie wierzyl to wiele portali testujacych xpeka mowi o jego bledach i przeklamaniach i po prostu trzeba to przyjac do widomosci a nie buldoczyc sie na kazdym kroku. Kazdy system ma bledy i trzeba dazyc do tego by je wyeliminowac a nie mowic "moj systemik jest kochany i przestancie pierd*^%^%&" pozdrav Lagier lepiej popatrz co ty robisz!!! A jesli cie to tak urazilo to sorry!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 ja Ci powiem czym sie różnie: STABILNOŚCIĄ (jedyna rzecz dla której ja toto zainstalowałem) oraz BEZPIECZEŃSTWEM (mówie tu o systemie plików, itp (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi)) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Ja uzywam Xp od 6 miesiecy i zadnego problemu z nim jeszcze nie mialem. 98 po miesiacu musialem instalowac od nowa,bo sie <span style="color:red;">[ciach!]</span>*** Po tygodniu mialem juz jakies niebieskie okna. Nie uwazam Xp za jakies cudo,ale jak narazie przewyzsza dla mnie wszystkie pozostale. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 ja Ci powiem czym sie różnie: STABILNOŚCIĄ (jedyna rzecz dla której ja toto zainstalowałem) oraz BEZPIECZEŃSTWEM (mówie tu o systemie plików, itp (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi)) wiem wiem tylko z tym bezpieczenstwem to bywa roznie. Stabilnosc napewno jest wieksza w XP temu nie przecze chociaz ja uzywam Seka juz od dawna i niewyobrazam sobie stabilniejszego systemu. To po pierwszy po drugie to XP ma problemy z grami. Co gra to trzeba instalować jakieś patche poprawki i itak nie chodzi jak trzeba. Niektore gry dzialaja wolniej duzo wolniej. Co do bezpieczenstwa to w Xp rowniez trzeba instalowac wiele patchy bo system mam wiele dziur a dokladniej Explorer. Sam fakt ile poprawek widnieje na stronie Micorsoftu swiadczy ze system jest jeszcze niedograny w pelni no i XP SE w niedalekiej przyszlosci to potwierdza Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Lagier zastanow sie co ty w ogole piszesz. Mam WinXp od ponad miesiaca nie zaliczyl nigdy zwiochu nawet jednej przycinki. Chodzil nawet i po 150 godzin non stop bez resetu. Kompletnie zadnych problemow. Wczesniej korzystalem z win2k ale przesiadlem sie na Xp bo jest troche szybszy. Oczywiscie ze nie korzystam z WinXp w stanie zaraz po instalacji spedzilem okolo 2 godzin aby dostosowac system do moich potrzeb i jest super. Oczywiscie nie uwazam zadnego z Windowsow za system doskonaly bo do doskonalosci to im brakuje kilkaset lat swietlnych ale musze powiedziec ze MicroShit zrobil i tak postep jesli chodzi o stabilnosc systemow, zwlaszcza w rodzinie NT(czyli Win2k , WinXp i NT.XX dla niewtajemniczonych). Lagier twoje wypowiedzi to kompletne bzdury nie majace zadnego praktycznego wsparcia. A problem kolegi najprawdopodobniej zwiazany jest z konflitkem sterownikow grafiki z jakims komponentem komputera i watpie zeby bylo to spowodowane przez system. Zreszta kazdy konfig wymaga innej konfiguracji i zestawu sterownikow aby optymalnie pracowac.ad1. zgadzam sie 1 100% zreszta napisalem to wyzej ad2. nie powiedzialem ze to jest na 100% system ale istnieje taka mozliwosc zreszta pisza o tym na niejednym forum o XP w moim przypadku akurat ta opcja pomogła ad3. napisałem to wyzej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 A skad wiesz kto crackowal twoja wersje XPeka na rynku jest kilkadziesiat jak nie kilkaset wersji Xpeka a wierz mi ze od tego tez wiele zalezy!!! z tym sie zgodze ze od cracka duzo zalezy ale jesli wystepuja jakies problemy pozniej to nie z winy win xp jako takiego ale dlatego ze zostal zle "dostosowany" do naszych potrzeb :P BTW jezeli cos sie kaszani na kompie z win xp nie nie zawsze jest jego wina (raczej zadko) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyPeR Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 a moze podasz konkrety w czym 98 SE odstaje od XP?! To sie przyznam ze jestem LAMA! To po pierwsze a po drugie to powiedz mi gdzie napisałem ze XP jest gorszy od SE?!Podam jeden przyklad ( nie bede pisal wszystkich bo po co ) czym odstaje 98se od xp, przede wszystkim sterowniki sa duzo mniej dopracowane pod katem funkcji, nie to co w xp, przykladem moze byc karta muzyczna ktora na systemie 98se zainstalowana nie posiada full duplexu ( stery najnowsze ) zas na xp full duplex posiada. Nie napisales doslownie tego ze Xp jest gorsze od 98se ale tak wywynioskowalem z tego ze uzywasz 98se zamiast xp bo wg ciebie jest on "lepszy" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterq Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 dokladnie' date=' co to q...wa za subiektywne bezpodstawne opinie...i najezdzanei na moj ukochany systemik, ktory chodzi jak bajka....zadnego zwisa nie mialem...nieliczas zwisow z proxy....hmm ale to nie ma znaczenia!!!XP rulez!!! :o :o :o[/quote'] a czy ci ktos qrwa zabrania uzywac twojego kochanego XPeka. Jak se go tak kochasz to go miej a nie wqrwiaj sie ze ktos mowi prawde i probuje pomoc! Jakbys nie wierzyl to wiele portali testujacych xpeka mowi o jego bledach i przeklamaniach i po prostu trzeba to przyjac do widomosci a nie buldoczyc sie na kazdym kroku. Kazdy system ma bledy i trzeba dazyc do tego by je wyeliminowac a nie mowic "moj systemik jest kochany i przestancie pierd*^%^%&" pozdrav Lagier widzisz, w koncu pojoles osiolq, nie widze w moim poscie zadnego strasznego slowa...a ty rzucasz q...wami na prawo i lewo, to niezgodne z netykieta a poreszta zle wplywa na karme...buhahahahaha :twisted: lepiej popatrz co ty robisz!!! A jesli cie to tak urazilo to sorry!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CCC13 Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Niewiem co niektórzy widzą fajnego w XP. jest wolniejszy od windy 2000, jest z nim duzo problemów,no chyba ze ktos ma orginal na legalu ale z microsoftem nigdy nic nie wiadomo, a jezeli komus podoba sie tylko wyglad to niech se zainstaluje win 2k i do tego program ktory ten wygląd zmieni. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...