daFojtek Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 A wiec tak, mam przegladarke IE 6 i juz na kilku stronkach zauwazylem ze mam wylaczona kompresje GZIP :mur: . Pytanie moje jest nastepujace, jak to cos wlaczyc? aha i od razu mowie ze nie mam zadnego firewalla. dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Nie wyłączasz. Jest to kompresja po stronie serwera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 aha, swoja droga to moglo by byc wlaczone dla nowego forum :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Jak trzeba będzie to się włączy ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 jest realizowana przez mod_gzip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...