Skocz do zawartości
Marceliii

Abit Is7-e2

Rekomendowane odpowiedzi

Mam płytke wymienioną wyżej,i chciałbym zauktualizować do niej bios,ale nie wiem który jest najnowszy a zarazem najlepszy.

Mój obecny bios to chyba 14 z początku 2004 roku,i zapewne już wyszły nowsze,ale wolałbym zaczerpnąć waszej opini jak się sprawdzają.

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to jest najnowsza wersja dodaje sporo nielicząc poprzednich wersji :

LINK: is7l17.exe

BIOS ID:1.7

Added adjustable MAX & MIN multiplier items for certain retail Intel CPUs.

Updated CPU micro code.

Supports certain SATA CDROMs when "OnChip Serial ATA" is running in "Enhanced Mode".

Changed "PWM Shutdown Temperature" to "Disabled". "PWM Warning Temperature" defaults to 95°C.

BIOS compile date: 11/23/2004

You may want to know:

How to update the bios? Please click HERE.

Besides downloading the bios file, you also need the Award Flash Utility to flash bios rom. (For files before Aug 2001)

For more FAQs about BIOS relationship, click HERE please.

You won't need to update BIOS until the latest bios has improve / fix some functions.

You won't need to upgrade through all of the BIOS files, just upgrade to the latest one please and it will include all previous improvments.

The CMOS data will be lost after flashing the BIOS. You may need to enter the BIOS setup screen and configure your system information after rebooting the machine.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi