Mark Nazzal Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Co sądzicie o tej płycie głównej ? Szczególnie zależy mi na opinii ludzi, którzy jej używają. Czy fakt, że płyta ma limit do procesorow 2.4 Gh'owych oznacza, ze majac P4 Northwooda np. dajmy na to 2.2 Ghz, nie bede mogl go podkrecic wiecej niz do 2.4 Ghz ? Pozdro. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Plyta bardzo podkrecalna i stabilna(jak to mowia 'rock solid'), od prawie 3 miechow nie mialem ani jednego twardego zwisu czy niebieskiego ekranu, oczywiscie na podkreconym procesorze na 2.7, a potem 2.8 GHz. Ograniczona jest tylko fsb do 166 MHz, co daje na moim procesorze 18x166 czyli 3 GHz. Plyta obsluguje wszystkie P4 Norhwood od 1.6 do 2.8, oraz oczywiscie Celerony. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark Nazzal Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Wielkie dzieki. Natknalem sie jednak na cos takiego w opisie specyfikacji plyty, i to juz nie pierwszy raz: "FSB Options 100-200 MHz in 1 MHz stepping" No i już nie wiem, czy 166 max, czy 200. Aha.. i z jakiego poziomu zmienia sie napiecie Vi/o, Vcore, Vmemory ? Pozdrowienia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kane Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Mam najnowszy bios i max fsb jaka moge ustawic to 166 MHz. Byc moze w przyszlosci, jakis bios bedzie obslugiwac fsb do 200. Gdzie widziales ze mozna ustawic do 200 ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark Nazzal Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 http://www.lostcircuits.com/motherboard/as..._p4s533/2.shtml To jedna z 3 stron które dzisiaj znalazłem, i które tak pisały. Reszte podam jak sobie przypomne adresy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...