Lazymodder Opublikowano 10 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2005 dostalem pw ale nie idzie ci wyslac pisalo ze albo masz pelna skrzynke albo cos nie tak... napisalem ci na gg ale tez chyba nie doszlo... weze maja srednice wewnetrzna 9,5 a nie 12 bo 12/16 to mam weze z allegro cristallo po 6zl za metr popatrz napewno koles sprzedaje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 zeby mi zadaleko topic nie uciekl i tez na zachete.... BIMicro + grill przeciwkurzowy ( dawno by praca z buda ruszyla ale grille szly 2 tygodnie :() Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 więc czy teraz możemy spodziewać się szybkiego postęp w pracy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 troche smiesza mnie updejty w tym topiku, raz na miesiac zostanie wklejona fotka jakiegos wentylatora albo wezyka do wc i to wszystko :D no nic, ale trzymam kciuki bo kolorystyka mi sie podoba ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Gdzie kupiłes te grile i ile kosztowały? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 no napewno updaty beda czesciej :) .... grille z allegro sa w dziale chlodzenie wodne koles ma we wszystkich rozmiarach 120/80/60... koszt 9.99zl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 no napewno updaty beda czesciej :) .... grille z allegro sa w dziale chlodzenie wodne koles ma we wszystkich rozmiarach 120/80/60... koszt 9.99zl 1374031[/snapback] Świetnie :D Mozesz cos powiedziec o tamowaniu przepływu powietrza? jesli taki włogóle wystepuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 jest naprawde znikomy ( przy shroudzie i wiatraku z regulacja bo na 12 to slychac i czuc ze zamocno dmucha na ten filtr ale przy 7 zadnej roznicy nie zauwazylem czy z filtrem czy bez + sa super wykonane co prawda musialem go troszke zmodyfikowac zeby zalozyc na BIM ale nie bylo problemow drugi filtr aktualnie wrzuce do tesotow na moim sprzecie ktory kurzy sie strasznie.... wkladke mozna spokojnie wyjac i wyczyscic pod woda :)... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Naprawdę ładnie ci ten modzik wychodzi, nie obserwowałem go wcześniej może i dobrze (8 miesięcy). Ale jaka będzie wydajność tego WC bo wydaje mi się, że marna:sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 sama BI MIcro na procka spokojnie by wystarczyla ale mam wieksze checi na wc chce dolozyc bloczek na gpu i tu temp by wzrosla ( zncznie ) dlatego bedzie jeszcze BIPro :) ( jako passiw ale spokojnie to wystarczy ) kilka wyjasnien... Woda z reza leci do eheima i dalej do cpu dalej do bim schlodzona do gpu dalej do bip ( passiv ) z chlodniczki do reza i tak w kolko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Ja bym poleił dac cichy 120mm wentyl na bipa pro bo to znacznie obnizy temp wody Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 (edytowane) jakby sie dalo strasznie malo miejsca z przodu chcialem dac BIextreme ale jest za gruba i nie wejdzie pro wchodzi zostaje trochu miejsca ale wentyl musialby to byc 120x120x15 a takich chyba nie robia ?? Edytowane 8 Kwietnia 2005 przez Lazymodder Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 jakby sie dalo strasznie malo miejsca z przodu chcialem dac BIextreme ale jest za gruba i nie wejdzie pro wchodzi zostaje trochu miejsca ale wentyl musialby to byc 120x120x15 a takich chyba nie robia ?? 1374885[/snapback] Ja sie z takimi nie spotkalem a robie 25mm takie sa wszedzie:D postaraj sie przeunac ta konstrukcje o 1cm bo warto to jakos wykombinowac :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lazymodder Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 przyjdzie teraz pro + x2p to bede sie bawil qrcze chcialbym kupic juz od jakiegos czasu 2xfdd rez ale nigdzie dostac nie moge :( koles jakis na allegro sprzedaje home-made ale chce 40 zl minimum troche drogawo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 hmm zrób sam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...