PiPoL Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Witam. Jak wyżej które pamieci do 700 zł. Te GEIL http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38539292 czy TWINMOS'a? Nie mam linka do TWINMOS'a ale jest na CL 2.5 i nie ma na nim radiatorów, ale cena 600 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Wiadome ze tutaj bralbym Geile,na pewno lepsze niz TwinMos'y,poza tym nowki ostatnimi czasy sa nie zbyt interesujacym zakupem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Niestety zrezygnowałem z zakupu którejść, z podanych pamięci. Zakupiłem po prostu jeszcze 512 GOOD ,,POLISH" RAM :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 po co zakladasz tematy skoro i tak nie sluchasz nikogo? hehehe no offence, ale takie gadanie nie ma sensu. Ja bym wzial te Geile. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szklak Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 A ja Hynix'y D43, ktore mozna wyciagnac o wiele wyzej niz Geile czy Twinmosy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Pipol popisałes się... jak nas nie słuchasz to nie zakładaj takich topiców, GOOD Ram? uhh... współczuję.... TOPIC nadaje się do zamknięcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiPoL Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Pipol popisałes się... jak nas nie słuchasz to nie zakładaj takich topiców, GOOD Ram? uhh... współczuję.... TOPIC nadaje się do zamknięcia 1205665[/snapback] Sory, ale miało być tak że wezme te które polecicie. Niestety nie wyszedł mi pewien biznes i nie mam kasy. To chyba nie grzech? A Wy standarowo musieliscie po kimś pojechać... Co do GOOD Ram, to nie wiem czemu masz takie zdanie. MI bez zmianyy napięcia bez problemu latają n FSB 208, tylko że timingi są słabe bo na 2 nie ma szana. Ale za to cena jest OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...