Galvatron Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Więc moje pytanie czy np jak wezme napisze sobie [ciach!] 10 razy pod rząd lub wkleje nie pisząc przekleństwa które sie zmieni w [ciach!] to czy dostane punkty karne za przekleństwo. Druga sprawa bo jak zauważyłem to narazie nie ma pónktów karnych czy w związku z tym jak ktos sobie zasłuży to jak forum wróci do dawnnego stanu (z punktami karnymi) to czy ten ktoś zostanie z nich rozliczony. Za odpowiedż dziękuje. i prosił bym bez wypowiedzi typu "za dużo kombinujesz" jeśli tak jest to prosze o zamknięcie tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 1. punkty są za celowe unikanie cenzury 2. moderzy mogą podejrzeć co napisałeś - czy celowe ciach'y czy też wiązanke wylgaryzmów - interpretacja zalezy chyba od moda. 3. punkty karne są - wczoraj zgłosiłem że userzy ich nie widza - wkradł sie mały błąd my już widzimy i możemy przyznawać karniaki. wygląda to tak: prędzej czy później wam też udostępnią ten widok - narazie są ważniejsze rzeczy jak widać ;] 4. za dużo kombinujesz ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 No nie widac ;] A ja juz mam "tak testowo" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Bo Cie lubimy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Coś nie widze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Poca, sprowadz ten podpis do normalnych rozmiarów bo trochę po oczach daje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 A ja u siebie też widze " Ostrzeżenie: (0%) -----" ale tylko u siebie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 A ja u siebie też widze " Ostrzeżenie: (0%) -----" ale tylko u siebie. 1205592[/snapback] Na razie "uczestnicy" widzą licznik tylko u siebie, a moderatorzy wszystkie (teoretycznie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 i tak chyba zostanie ... bo jak pisałem ta wiadomość z tym w/w skrinem to od pocahontasa miałem info że on nic u siebie nie widzi a maił odemnie 7% testowo ;] tak jak jest teraz było też z miesiąc temu gdy zaczynała sie dopiero konwersja na IPB - widać swoje i ciekawość już userów nie zjada ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Inaczej, ja juz swoje warningi widze, az za dobrze. Ale u innych nie widze :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 (edytowane) i dobże że mojego nie widzicie userzy :P Edytowane 16 Stycznia 2005 przez Galvatron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 To tez byl test :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Gdzie to sie wlącza :/ 150 post :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 ja mam juz 40%;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Galvatron kliknij sobie na procenty [; === Ciekawa dyskusja, nie ma co ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 duplex kiedyś był ciachem ale już nie jest ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...