Skocz do zawartości
Galvatron

Czy [ciach!] To Zawsze Na Forum Przekleństwo.

Rekomendowane odpowiedzi

Więc moje pytanie czy np jak wezme napisze sobie [ciach!] 10 razy pod rząd lub wkleje nie pisząc przekleństwa które sie zmieni w [ciach!] to czy dostane punkty karne za przekleństwo.

Druga sprawa bo jak zauważyłem to narazie nie ma pónktów karnych czy w związku z tym jak ktos sobie zasłuży to jak forum wróci do dawnnego stanu (z punktami karnymi)

to czy ten ktoś zostanie z nich rozliczony.

Za odpowiedż dziękuje.

i prosił bym bez wypowiedzi typu "za dużo kombinujesz" jeśli tak jest to prosze o zamknięcie tematu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1. punkty są za celowe unikanie cenzury

2. moderzy mogą podejrzeć co napisałeś - czy celowe ciach'y czy też wiązanke wylgaryzmów - interpretacja zalezy chyba od moda.

3. punkty karne są - wczoraj zgłosiłem że userzy ich nie widza - wkradł sie mały błąd

my już widzimy i możemy przyznawać karniaki.

wygląda to tak:

Dołączona grafika

prędzej czy później wam też udostępnią ten widok - narazie są ważniejsze rzeczy jak widać ;]

4. za dużo kombinujesz ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i tak chyba zostanie ...

bo jak pisałem ta wiadomość z tym w/w skrinem to od pocahontasa miałem info że on nic u siebie nie widzi a maił odemnie 7% testowo ;]

tak jak jest teraz było też z miesiąc temu gdy zaczynała sie dopiero konwersja na IPB - widać swoje i ciekawość już userów nie zjada ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi