AirMax Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Z tylu monitora slychac denerwujace brzeczenie.. cos jakby tranzystor.. czy macie tez ten problem?? da sie z tym cos zrobic?? help :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisticGohan Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 mam dokladnie to samo.. z przodu tego nie slychac wiec nie ma problemu, jakos z tym nie probowalem walczyc, z tylu rzeczywiscie brzeczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AirMax Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 no wiec u mnie z przodu tez troche slychac.. tym bardziej ze monitor 100i w narozniku;// ale mniejsza o to.. brzeczenie jest strasznie irytujace i chcialbym sie tego pozbyc.. dziwi mnie to ze tak szanowana firma jak NEC pozwala sobie na takie mankamenty;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Nie wiem o jakie brzęczenie chodzi. Ale czasami taki efekt dają monitory jeśli sotosuje się zbyt duże odświeżanie do danej rozdziałki lub do danej rodziałki takie odświerzanie nie jest przewidziane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AirMax Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 mam ustawienia standardowe 1280x980/85hz.. zmienialem na nizsze o mniejszych odswierzaniach i wciaz tak samo brzeczy.. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
\\ MarcO // Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 (edytowane) pracuje na 1280x1024 przy 85Hz mam dokladnie to samo brzęczenie, slyszalne u gory (gdzie pupa monitora) Edytowane 29 Marca 2007 przez \\ MarcO // Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...