Skocz do zawartości
feluś

Problem Z Barakudą

Rekomendowane odpowiedzi

http://forum.purepc.pl/about54957.html&hig...ultra+ata+error[/url] co to oznacza w czym problem proszę o pomoc gdyż wcześniej nikt mi nie pomół pzdr edit no ładnie tego już niema chodzi mi o to że mam jedną kreskę w performance oraz pokazuje mi ultra ata crc error zmieniałem taśmy itp itd i nic nie pomogło

EDIT- do jasnej ciasnej nie mogę znaleźć żadnego tematu(były 2lub 3) gdzie były obrazki o co chodzi bo nie ma już tych tematów :mur: a ja jestem w pracy a zresztą i tak nie wiem jak się wrzuca może ktoś wie ocb. pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość kompmaster

mechanizm korekcji i detekcji bledow CRC - Cyclical Redundancy Check

to jest crc, ale dlaczego masz ten blad, to nie wiem... nie wiem jeszcze wielu rzeczy, np co to za dysk, w czym jeszcze sie objawia ten blad i w czym przeszkadza???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mechanizm korekcji i detekcji bledow CRC - Cyclical Redundancy Check

to jest crc, ale dlaczego masz ten blad, to nie wiem... nie wiem jeszcze wielu rzeczy, np co to za dysk, w czym jeszcze sie objawia ten blad i w czym przeszkadza???

1210343[/snapback]

segate baraccuda 80gb 7200 obr 2 mb cache. Nie zauważyłem większego wpływu tego błędu na wydajnośc ale razi mnie w oczy i na jakiś spadek wydajności się przejawia pewnie. Z 3 miechy temu było wszusyko ok od tego czasu nie sprawdzałem a tu 1 kreska performance i ten error. Pci powyżej 37 nigdy wyżej nie było.pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi