Gość Matthew_141 Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Elo! Jakie są najlepsze sterowniki do Radeona 9550XT??? Narazie mam zainstalowane seryjne. Jeszcze jedno pytanko : Czy jak ściągne np. Omegi to musze odinstalowywać sterowniki seryjne??? Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matthew_141 Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Sory ale właśnie zauważyłem że zamieściłem posta nie w tej kategorii co potrzeba. Sora wielkie. :) :) :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Według mnie najlepsze są OMEGI. Oczywiście przed ich instalacją odinstaluj stare sterowniki. I popros moderatora żeby przeniósł temat a nie zakładaj nowego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgadzam się z przedmówcą - Omegi. Choć róznice pomiędzy poszczególnymi sterami nie są duże i napewno znajdą się także zwolennicy innych. Również mam kartę na RV350 co prawda 9600pro ale i dla Twojego Radka najlepsze powinny być jak najnowsze. Odinstalować musisz tylko Catalyst Control Panel (albo Control Center jeśli masz przez jakiś przypadek to ustrojstwo...) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matthew_141 Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgadzam się z przedmówcą - Omegi. Choć róznice pomiędzy poszczególnymi sterami nie są duże i napewno znajdą się także zwolennicy innych. Również mam kartę na RV350 co prawda 9600pro ale i dla Twojego Radka najlepsze powinny być jak najnowsze. Odinstalować musisz tylko Catalyst Control Panel (albo Control Center jeśli masz przez jakiś przypadek to ustrojstwo...) 1204690[/snapback] Zainstalowałem Catalysty 4.12 i jest lepiej. W NFSU2 jak włączyłem anty-aliasing to miałem czarny ekran a teraz jest oki :):):) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...