Skocz do zawartości
Gość Matthew_141

Najlepsze Sterowniki?

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Matthew_141

Elo! Jakie są najlepsze sterowniki do Radeona 9550XT??? Narazie mam zainstalowane seryjne. Jeszcze jedno pytanko : Czy jak ściągne np. Omegi to musze odinstalowywać sterowniki seryjne??? Pozdro.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zgadzam się z przedmówcą - Omegi. Choć róznice pomiędzy poszczególnymi sterami nie są duże i napewno znajdą się także zwolennicy innych. Również mam kartę na RV350 co prawda 9600pro ale i dla Twojego Radka najlepsze powinny być jak najnowsze. Odinstalować musisz tylko Catalyst Control Panel (albo Control Center jeśli masz przez jakiś przypadek to ustrojstwo...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Matthew_141

Zgadzam się z przedmówcą - Omegi. Choć róznice pomiędzy poszczególnymi sterami nie są duże i napewno znajdą się także zwolennicy innych. Również mam kartę na RV350 co prawda 9600pro ale i dla Twojego Radka najlepsze powinny być jak najnowsze. Odinstalować musisz tylko Catalyst Control Panel (albo Control Center jeśli masz przez jakiś przypadek to ustrojstwo...)

1204690[/snapback]

Zainstalowałem Catalysty 4.12 i jest lepiej. W NFSU2 jak włączyłem anty-aliasing to miałem czarny ekran a teraz jest oki :):):) :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi