sebkan Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Sorry, moze ten temat juz byl ale nie moglem go znalezc. Tak jak w temcie tylko nie wiem czy Palit pamiatki 4ns czy Prolink 5ns 10 zeta drozej ktora sie lepiej kreci nie mowcie mi o radku 9000 bo jak bym mial dodatkowa 100 - 150 :cry: to by nie bylo tego topica Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Najlepiej by było gdybyś wziął Prplinka na 4ns :), jeśli takowego nie będzie bierz Palita 4ns Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 PROLINK na 4ns to wersja ULTRA. Osobiście właśnie Ultre bym polecał. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebkan Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 No tak ale Prolink Ultra jest trochę tańszy od Radka 9000 może sie myle Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzurpator Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Hmm. Mam MSI za pamieciach Kynix/Hynix 5ns i dokręcić idzie je do 540 Mhz DDR. Prolink którego kupowałem dla kumpla miał takie same pamięci więc podejrzewam, ze się podobnie dokręca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Racja ostanio ładują 5ns Hynix albo 4ns Samsung ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Warto poczekać na nowe karty ... MSI kręci się do ponad 600 MHz, na MX440. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 http://www.simmtech.pl/index.simm?plik=opi...4&katselected=7 a co sądzicie o tej chyba nie jest zła za te cenę :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Sorry, moze ten temat juz byl ale nie moglem go znalezc. Tak jak w temcie tylko nie wiem czy Palit pamiatki 4ns czy Prolink 5ns 10 zeta drozej ktora sie lepiej kreci nie mowcie mi o radku 9000 bo jak bym mial dodatkowa 100 - 150 :cry: to by nie bylo tego topica Eee, przecież Radek 9000 jest tańszy o 100zł od GF4MX 440, więc o co chodzi...?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Eee, przecież Radek 9000 jest tańszy o 100zł od GF4MX 440, więc o co chodzi...?! Tańszy :?: chyba coś Ci się pomiliło albo daj link gdzie to widzałaś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebkan Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 No wlasnie gdzie widzałeś Radka 9000 za taką kasę :) , zaraz go kupuje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...