Pietrekth7 Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Cześć mam pewien problem mam płyte główą Abit NF7 v2.0 i procka 3000 barton , wentylator mam wypas FREEZONE Qc-92 Cu cały miedziany a temperatura na procku w czasie jak śmigam po necie jest 50-54 stopnie , przy otwartej obutowie 46-48 stopni. Co jest nie tak ???? . Dzieki za odpowiedzi :-P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
satoshie Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 za duzo pasty na rdzeniu ?? mam ten sam wentylator tylko na bartonie 3200. Mialem takie same temp. a czasem nawet wieksze. Zdjalem wentyl dokladnie wyczyscilem rdzen jak i radiator nalozylem odrobine pasty rozsmarowalem po calej powierzchni i po kłopocie. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 za duże Vcore?:> słaba wentylacja budy.może czujnik się myli sprawdź (reką :) ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yyy Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 ja mam na tym samym radiatorze, pascie arctic silver 5 i bartonie 2500+@2200MHz mam w idle 35 stopni w stresie 45 .... wiecu Ciebie na pewno cos przy instalacji nie poszlo ;-) aha co ciekawe ... na boxowym radiatorze mialem temperature nizsza :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luchuma Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 a ja mam 47 st w idle i 53 w stresie przy maks obrotach :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peseq Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 źle założony radiator - możliwe że brak, lub za dużo pasty. Napięcie V-core, źle pokazuje program :) sprawdź palcem, dotknij bok radiatora przy samym spodzie, a sie dowiesz czy czasem coś nie kłamie. ja na coolerze za 40zł mam tak jak mam z zamkniętą obudową ofkors:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...