ModdingKing Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 Niechcąco zrobiłem format c: /q jak zrobić by dane odzyskać. Bardzo mi na tym zależy proszę pomóżcie !!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterq Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 unformat c:/q :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 unformat c:/q :lol: :lol: :lol: he he nie działa bo to funkcja DOS 6.22 a takiego nie mam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peterq Opublikowano 5 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2002 no to gdzie wklepales ta komende???w konsoli?? jak jest format to i unformat powinien byc, chyba ze zrobiles z menu pod win....no ale coz, zadnych rewelacji ci nikt nie wymysli poszukajk jakiegos malego programiq recovery na sieci, pelno tego :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...