Norbertnd Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 mam takie pytanko, gdyz mam karte siecowa radiowa i mam nastepuacy problem, siec smiga OK, ale gdy zrestartuje kompa to nie nawiazuje mi polaczenia z acces pointem, musze wywolac opcje NAPRAW i wtenczas przebudowuje automatrycznie ustawienia sieci i juz jest oK, laczy sie natychmiast...o co chodzi, dlaczego sie tak dzieje. Bo slsyzlaem ze wlasnie Xp maja takie problemy, gdyz nie tylkko ja takowy mam... jesli jestescie w stanie to prosze o pomoc.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 XP SP2 - nie mam takiego problemu (bez sp2 też było ok) . Uruchom komputer na koncie z uprawnieniami administratora, wejdź do 'wyświetl dostępne sieci bezprzewodowe' wybierz sieć i połącz. Powinien zapamiętać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbertnd Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 mam SP2 i nic...bez SP bylo tak samo! sprobuje jeszcze pokombinowac tak jak mowisz z "adminem" zobaczymy co wyjdzie :):) wlasnie sprawdzilem...i nie bardzo...nadal nie dziala dobrze, nie zapamietuje....nadal musze robic 'napraw' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...