XvX Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Witam, Jakiś czas temu kupiłem kompa na allegro (pII 233 65MB). Na płycie głównej ma zintegrowana kartę dzwiękową, muzyczną i seciową... Z sieciową i grafiką już sobie poradziłem (sterowniki z netu), ale dalej nie mam muzyki :( Gdzię znejdę sterowniki do muzyki? :unsure: podłączam fotki zrobione w systemie P.S. Problem karty sieciowej jest juz nieaktualny, bo zainstalowałem do niej sterowniki. Teraz pozostaje tylko karta muzyczna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Skoro to plyta intela to sterowniki znajdziesz na stronie intela ;-) Jezeli to oryginalna plyta intela to poszukaj na niej naklejki z numerem AA i wpisz go na stronie intela chyba pierwsze 6 cyfr o ile dobrze pamietam ( do kreski chyba) i wszystko Ci znajdzie.Jezeli to nie firmowa plyta intela to poszukaj jakichs oznaczen na plycie lub sciagnij program ctbios i wklej tutaj to co wyswietlil. ctbios znajdziesz bez problemu na google w 1 linku :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XvX Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Skoro to plyta intela to sterowniki znajdziesz na stronie intela ;-) Jezeli to oryginalna plyta intela to poszukaj na niej naklejki z numerem AA i wpisz go na stronie intela chyba pierwsze 6 cyfr o ile dobrze pamietam ( do kreski chyba) i wszystko Ci znajdzie.Jezeli to nie firmowa plyta intela to poszukaj jakichs oznaczen na plycie lub sciagnij program ctbios i wklej tutaj to co wyswietlil. ctbios znajdziesz bez problemu na google w 1 linku :-) 1205289[/snapback] odpalićłem ten programik: Dodatkowo znalżłem ten model komputer: http://members.tripod.com/mastodonpc/personal/6588-110.html Jak i również sterowniki do płyty głównej: http://downloadfinder.intel.com/scripts-df..._nm=Intel*440FX Problem zniknął, ale pojawiły się na jego miesce w inne :( : 1. Które sterowniki są od mojej płyty? 2. MAm Win 98 a tam wszsytkie Drivery są pod 95, 3.1 NT 2000... wszytko tylko nie 98 !!! :( Pomóżcie, prosze :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Najlepiej poszukaj oznaczen i numerow na plycie, a w szczegolnosci zaczynajcego sie od AA powinien byc na brzegu plyty na bialej naklejce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...