k0bi Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 nie wiem jaka mam wersje tej plytki pisze ze jest 1.0 albo 3.0 ale na instrukcji pisze mi ze 2.0 i nie wiem ps. czy na mojej plycie wykryje mi bios dysk 200gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Otworz komputer i na plycie powinna byc naklejka/napis z numerem wersji.Na stronie ecs'a znajdziesz bios do swojej wersji :-) Nie wiem czy wykryje 200GB sprawdz na stronie ecs'a przy zmianach do biosow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0bi Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 jak sie komp wlacza to pisze K7VZA rev3.2b jutro obczaje co pisze na plycie glownej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0bi Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 aha jeszcze jedno otoż mam stary dysk 60gb i kiedys podlaczylem odwrotnie kabel od zasilania z zasilacza do dysku i oczywiscie dysk sie spali i mam pytanie czy da sie cos jeszcze z nim zrobic czy juz moge co najwyzej na telewizor polozyc :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Pewnie wymiana elektroniki na inna od takiego samego modelu dysku, przywrocilaby go do zycia.Jezeli masz w domu miernik to moglbys pomierzyc wszystkie elementy czy gdzies nie ma zwarcia, poszukac spalonych elementow itd. Jestem bardzo ciekaw jak mozna podlaczyc odwrotnie zasilanie? Przeciez wtyczka tego nie umozliwia? :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0bi Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Pewnie wymiana elektroniki na inna od takiego samego modelu dysku, przywrocilaby go do zycia.Jezeli masz w domu miernik to moglbys pomierzyc wszystkie elementy czy gdzies nie ma zwarcia, poszukac spalonych elementow itd. Jestem bardzo ciekaw jak mozna podlaczyc odwrotnie zasilanie? Przeciez wtyczka tego nie umozliwia? :-) 1205390[/snapback] mialem odlamana ta czesc co blokuje ten plastik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0bi Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 to jak z tym dyskiem 200gb wykryje mi czy nie ?? bo nie wiem czy kupowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Tutaj jest napisane ze tak: http://forum.cdrinfo.pl/archive/index.php/t-29175.html Zreszta mowilem zeby zobaczyl na stronie ecs'a zmiany do biosow. Mozesz smialo kupic 200GB, najwyzej wykryje Ci 127GB, a jak kiedys kupisz nowa plyte to bedziesz mial wiecej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...