nasami Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Planuje zakup Twinmosa 512 ram a mam narazie 2x256 good ram na plytce abit nf7-s.Chodzi mi o to czy pamieci beda sie "gryzły"?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 na 99% nie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemmy Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 musiał bys wygłodzic dobrze te good ram to powinny pogryz a , nawet zjesc te twiny w przeciwnym razie nie beda sie gryzły :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AK47 Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Miałem good rama 256mb 400mhz i 2x256mb twinmosa. Wszystko śmigało aż miło! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bikol Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Mam 256MB GoodRam i 256MB TwinMos i niema zadnych problemów, chodzą pięknie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...