piotrek789456 Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Jest możliwość znalezienia ich w internecie bo szukam i nie mogę znaleść, może ktoś wie na jakiej stonie są dodam że na stronie nokii nie ma a szkoda.Potrzebuje ich ponieważ mam kabel do tego telefonu i nie może mi wykryć go oxygene (dociskanie nic niedaje). Telefon mam włączony i zdaje mi się ze wszystko jest ok.. Za wszelką pomoć dziękuję z góry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Pewnie masz zwykły kabel na COMA a o ile sie nie myle Oxygen nie lubiał tych nokii za bardzo. Sproboj Mobi Media Browserem (MobiMB). Sprawdz tez czy napewno masz w biosie wlączone COMY. Aha: mowisz ze dociskanie nic nie daje ale wiedz o tym ze ten kabel ma taki zastrzask który musi zaskoczyc dobrze w telefonie. Czasami trzeba nawet bardzo mocno docisna zeby zaskoczylo. Jak nie zaskoczy to nie wykryje telefonu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek789456 Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 w MobiMB tez probowalem i to samo.. a gdzie w biosie bedzie o tych comach? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek789456 Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 juz doszedlem.. trzeba bylo w menedzerze urzadzen najpierw odinstalowac port COM a pozniej spowrotem wyszukac kreatorem dodawania sprzetu.. i wszystko normalnie dziala ;) ale i tak dzieki za pomoc :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...