Kenori Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 jakie najlepsze taminigi moge ustawic dla Kingston DDR 256MB PC-400 (KVR400X64C3A/256) CL3 i na jakim napieciu jakim softem sprawdze plyte glowna czy jest ok,i jakim grafike nie chodzi mi tu o benchmarki pozdrowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 jakie najlepsze taminigi moge ustawic dla Kingston DDR 256MB PC-400 (KVR400X64C3A/256) CL3 i na jakim napieciu jakim softem sprawdze plyte glowna czy jest ok,i jakim grafike nie chodzi mi tu o benchmarki pozdrowka 1204932[/snapback] 1Metoda prob i bledow .... nie ma reguly. Napiecie max 2,9V "Precharge time powinno byc rowne lub wieksze od sumy trzech pozostalych parametrow , patrz moja sygnature..." 2Jak co sie bedzie dzialo to po objawach dojdzie sie CO.... softem sie nie sprawdzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZUQu Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 u mnie te KINGSTONY najlepiej chodzą na 2.5,3,3,8 przy napięciu 2.7V, ale najlepiej dojść na własnym sprzęcie do najlepszych nastawów metodą prób i błędów;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...