k0nrad Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Witam, Mam następujący problem. Kolega przywiózł z Dublina notebooka Dell Latitude CS. Jest to beznapędowiec. O podzespołach ciężko mi mówić ponieważ nie mam żadnej instrukcji. mogę podać oznaczenia ze spodu laptopa: model No : PMP INPUT: 20V ---3,5A Latitude CS- Series Personal Computer IC Class: B ICES-3 Ref number 99043 Service Tag *RDXOY* --------- Express Service Code 45999826 na płycie jest nadruk DIXON oraz DAOVM1MBAF7 REV : F Problem w tym, że założone jest na niego hasło. Po włączeniu pojawia się komunikat: This computer system is protected by a password authenication system . You cannot acces the data on this computer without the correct password Please type in the primary or administrator password and press Enter Od razu mówię, że wyjmowanie baterii i resetowanie CMOS'a nic nie daje. Wiem, że istnieje jakiś sposób na zdjęcie tego hasła w domowych warunkach bo robią to ludzie na Allegro i biorą po 50-100 zł. Proszę o pomoc, jakiś link. Będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidma Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 a format rozszerzony dysku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nrad Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 W tym laptopie narazie nie ma dysku... FDD i CD-ROMu też nie ma, to beznapędowiec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...