Razel Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Przymierzam się właśnie do wymieny sprzetu i mam dylemat jaki procek kupic AMD64 2800 czy tez 3000, czy warto doplacic te 70-80 zł to 3000 czy tez szkoda kasy bo procki charakteryzuja sie bardzo podobna wydajnoscia ?? Pomocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komornik Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Jak dla mnie nie warto, bo zawsze można troszeczkę go przetaktować, a tak w ogóle to nie myślałeś o socked 939? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razel Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 pewnie ze myslalem, ale jak 939 to warto by od razu przejsc na PCI-Express, a to juz wydatek jak na jeden raz zbyt duzy dla mnie bo i przeciez gfx trzebaby zmienic. Tak wiec 939 jak najbardziej ale gdzies tak za rok :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...