poca Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 No wlasnie. Czy ktos slyszal o takim OS jak Windows Nemesis? Ciagle gada mi o tym kumpel. Jaki on wspanialy etc. Troche z dystansem go slucham bo w kompach to looser jest ;] ( gf5200 najlepszy i takie tam ;]) Szukalem na googlach, ale znalazlem tylko jeden watek na forum Eksperta w ktorym jakis koles napisal ze to Win ME... Jezeli ktos wie CO TO ;] To niech sie pochwali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Nie jestem ekspertem w dziedzinie odmian Win'a ale np. mój się zowie Win XP Pirated Edition :)) Bynajmniej nie dlatego, że piracki tylko bootscreen to obrazek z piracką czachą i takim napisem. Więc może ma jakąś kompozycję czy coś zamiast Explorera co się tak nazywa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Przegladajac google natknalem sie na stwierdzenie, ze jest to okreslenie Longhorna, ale tekst byl tylko na jednej stronie i raczej bylbym nieufny. Idz do niego i sprawdz co ma zainstalowane ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...