olo128 Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Poprostu super mis ie podoba :) Nie wiem co ma z tym wspoln ego naklejka Ati ale ladnie sie prezentuje ;) pozdraiam i czekamy na dalsze propozycje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:GurU:. Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 no fajnie to wygloąda! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczala Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 naklejka nie ma nic wspólnego, ma się właśnie tylko fajnie prezentować :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekB Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Jak już wcześniej pisałem tak zrobiłem i zakupiłem te cudne pstryczki :wink: A tak na serio to nic ciekawszego nie było w sklepie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radeon Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 mam takie pytanie, zrobilem taki regulator wg zamieszczonego w tym topicu na ML317T z potencjonometrem 2k , problem mam taki ze moge regulowac napiecie w zakresie 1.5 V do 11V , chcialbym zmienic zakres aby zaczynal od 5 V , bo na 1.5 V to zaden wiatrak mi sie nie kreci :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo128 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Jak już wcześniej pisałem tak zrobiłem i zakupiłem te cudne pstryczki :wink: A tak na serio to nic ciekawszego nie było w sklepie. 1223582[/snapback] podoba mi sie jak cholera :) zrobil bym cos takiego ale nie mam zdlonosci w lutowaniu :) brawo Tomek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...