k0nrad Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Witam, Jak w temacie, w jaki sposób można wyczyścić pamięć EEPROM? Jest do tego potrzebne jakieś specjalne urządzenie czy można to zrobić "domowymi sposobami"? Potrzebuję wykasować pamięć EEPROM z hasłem na płycie głównej laptopa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 EEPROM (ang. Electrically-Erasable Programmable Read-Only Memory) Pierwsze slowo... ;) Potrzebujesz programator do pamieci zeby ja skasowac/nagrac A jaki programator to ci nie powiem, bo jest ich duzo, a nie podales modelu tej kostki EEPROM jaka chcesz kasowac... ale nie wiem czy "ci sie to oplaci" i co chcesz z tego robic/zrobic .. pozatym www.elektroda.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fit Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 jak to ibm to sobie daruj... jak dell to masz szanse Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...