szaraczek Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 hej chcial bym sobie dac 3 wentyle na radiator z procka, zrobilem juz shrouda ale chcial bym miec kontrole obrotów jako jeden wentylator. więc tak musial bym chyba polonczyc te 3 zulte kabelki do wtyczki na płycie głównej a zasilanie do moleksa??? a jak bym podlonczl 3 wentyle do płyty głównej to czy cos by się zjarało?? jak ktoś ma to prosze schemat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Togoo Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 Jakos nie bardzo moge sobie wyobrazic te 3 wentyle na procku... a jesli to ma byc tak jak jestem to sobie w jedyny sposob wyobrazic to ... [ciach] :wink: jak prosisz to masz tu schemat >TUTAJ< Do jednego "pokretła" możesz podłaczyc do 4 wentylatorow. Ale dalej jakos tego sobie nie wyobrazam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 6 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2005 chyba raczej z tego zrezygnuje:/ oki temat do zamknięcia:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 hmmm mozna dac jeden wolneijszy na wywiewanie a nad nim jakis szybszy zeby dmuchal NA tamtego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 a czy jest rużnica pomiędzy głośnością wentyla z boxowego nortwooda i prescotta?? a teraz na tym z nortwooda mam 27* i 2700obr. czy w takiej prędkości box prescotta będzie cichy?? aha i czy lepiej tego boxowego wentyla czy arctica cooling pro fan tc?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajus Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 ja na box'owym (5 lopatkowym) Intela mam na tym co w podpisie ok 30 st. idle przy obciazeniu, w zaleznosci co i jak go dociaza.. jest ok 35 st., niekiedy 38-39 ale to juz przy wiekszej temperaturze w pokoju ;) ostatnio myslalem nad zmiana na inny Intel'owski, lecz z wieksza iloscia lopatek i inaczej zbudowanym rdzeniem.. ew przesiadka na Arctic'a, tylko czy jest sens :) poza tym samych intelowskich jest kilka do wyboru, nawet z wieksza iloscia lopatek niz 5 pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaraczek Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 a ja biore chyba pentagrama q80 alu albo q80alu-cu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...