Marcin_gps Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Zainstalowalem Speedfana w wersji 4.04 w celu obnizenia wentyla 80X80 w mojej nowej obudowie. Uruchamiam program i komputer wylacza sie 8O . Co jest grane?? Uruchamiam ponownie kompa, wlaczam Speedfana jeszcze raz i to samo. Coz to moze byc? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Zainstaluj SF 4.06. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Zainstalowalem Speedfana w wersji 4.04 w celu obnizenia wentyla 80X80 w mojej nowej obudowie. Uruchamiam program i komputer wylacza sie 8O . Co jest grane?? Uruchamiam ponownie kompa, wlaczam Speedfana jeszcze raz i to samo. Coz to moze byc? sciagnij najnowsza 4.06 moze pomoze www.almico.com Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 zaraz sie okaze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 U mnie rowniez na tej plycie nic sie nie dzieje niedobrego SpeedFan 4.06 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Zainstalowalem wersje 4.06 i to samo!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 moze to dlatego, ze mam zainstalowany VIA PCI Latency patch? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CCC13 Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 jesli chodzi o twoją plyte glówną to ten program obsluguje tylko SL-65H60, moim zdaniem nie masz sie co ludzic ze bedzie dzialal, sklej sobie lepiej drobny uklad którym bedziesz mogl regulowac obroty cooler'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 jesli chodzi o twoją plyte glówną to ten program obsluguje tylko SL-65H60, moim zdaniem nie masz sie co ludzic ze bedzie dzialal, sklej sobie lepiej drobny uklad którym bedziesz mogl regulowac obroty cooler'a Taak to ciekawe dlaczego u mnie na tej samej plycie dziala bez zarzutu i bez specjalnego konfigurowania... Sie chlopie zastanow zanim cos napiszesz :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Zainstalowalem wersje 4.06 i to samo!!! Mi sie komp restartuje jak chce odpalic Sandre 2002 SP1 :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@reQ Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Ok. Problem polega na tym, że pewnie masz coś podkręconego. Pytałem już kiedyś o to, bo miałem to samo co ty. Jak dasz wszystkie ustawienia na DEFAULT (taktowanie i napięcie) :evil: to problem zniknie, u mnie zniknął, ale niestety ustawienia na default-grrrrrrrr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CCC13 Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 jesli chodzi o twoją plyte glówną to ten program obsluguje tylko SL-65H60, moim zdaniem nie masz sie co ludzic ze bedzie dzialal, sklej sobie lepiej drobny uklad którym bedziesz mogl regulowac obroty cooler'a Taak to ciekawe dlaczego u mnie na tej samej plycie dziala bez zarzutu i bez specjalnego konfigurowania... Sie chlopie zastanow zanim cos napiszesz :twisted:spkojnie bez nerwów, koles co napisal ten program podaje ze dziala to na ppl7ycie co ja powiedzialem, trzeba zwrocic uwage tez na versje plyty i jaki ma sensor, zresztą to jest posrane na asus'ie tusl ten program dziala ale na moin cusl'u który ma takoi sam sensor juz nie dziala, a dlaczego to nawet nie wie koles ktory napisal ten program. No ale w tym przypadku skoro mowisz ze ten prog dziala u ciebie na tej samej plycie to pewno z konfigiem hardware'u jest cos nie tak. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 tylko, ze jak mialem jakas starsza werje to dzialal bez problemu. A aktualnie nie mam nic podkreconego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 kurde!!! Na MBM to samo!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 no co jest nikt nie wie :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CCC13 Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 jaki masz OS? albo zaktualizuj bios'a? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Windows 98 SE najnowszy bios w wersji Q10 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CCC13 Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 ot fakt dziwne. spróbuj pomieszac cos w ustawieniach power mangement, pomaca cos bo trudno jest powiedziec co to moze byc, zazainstaluj swiezsze stery czycos, ale najlepszym rozwiązaniem jest zbudowanie ukladu elktronicznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...