Skocz do zawartości
Marcin_gps

Speedfan i Power OFF??

Rekomendowane odpowiedzi

Zainstalowalem Speedfana w wersji 4.04 w celu obnizenia wentyla 80X80 w mojej nowej obudowie. Uruchamiam program i komputer wylacza sie 8O . Co jest grane?? Uruchamiam ponownie kompa, wlaczam Speedfana jeszcze raz i to samo.

Coz to moze byc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zainstalowalem Speedfana w wersji 4.04 w celu obnizenia wentyla 80X80 w mojej nowej obudowie. Uruchamiam program i komputer wylacza sie 8O . Co jest grane?? Uruchamiam ponownie kompa, wlaczam Speedfana jeszcze raz i to samo.

Coz to moze byc?

sciagnij najnowsza 4.06 moze pomoze

www.almico.com

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli chodzi o twoją plyte glówną to ten program obsluguje tylko SL-65H60, moim zdaniem nie masz sie co ludzic ze bedzie dzialal, sklej sobie lepiej drobny uklad którym bedziesz mogl regulowac obroty cooler'a

Taak to ciekawe dlaczego u mnie na tej samej plycie dziala bez zarzutu i bez specjalnego konfigurowania... Sie chlopie zastanow zanim cos napiszesz :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ok. Problem polega na tym, że pewnie masz coś podkręconego. Pytałem już kiedyś o to, bo miałem to samo co ty.

Jak dasz wszystkie ustawienia na DEFAULT (taktowanie i napięcie) :evil: to problem zniknie, u mnie zniknął, ale niestety ustawienia na default-grrrrrrrr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jesli chodzi o twoją plyte glówną to ten program obsluguje tylko SL-65H60, moim zdaniem nie masz sie co ludzic ze bedzie dzialal, sklej sobie lepiej drobny uklad którym bedziesz mogl regulowac obroty cooler'a

Taak to ciekawe dlaczego u mnie na tej samej plycie dziala bez zarzutu i bez specjalnego konfigurowania... Sie chlopie zastanow zanim cos napiszesz :twisted:
spkojnie bez nerwów, koles co napisal ten program podaje ze dziala to na ppl7ycie co ja powiedzialem, trzeba zwrocic uwage tez na versje plyty i jaki ma sensor, zresztą to jest posrane na asus'ie tusl ten program dziala ale na moin cusl'u który ma takoi sam sensor juz nie dziala, a dlaczego to nawet nie wie koles ktory napisal ten program. No ale w tym przypadku skoro mowisz ze ten prog dziala u ciebie na tej samej plycie to pewno z konfigiem hardware'u jest cos nie tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...