adalbertt Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Przy reorganizacji twardego musiałem sformatować partycje Linuksowe, sformatowałem też boot partycję, myślałem, że system normalnie wystartuje od razu w Windows. Niestety mój błąd, po starcie pokazuje się ścieżka GRUB-a (>grub) i nic wiej nie mogę zrobić, nijak nie mogę wejść do Windowsa, a przed sformatowaniem go muszę przenieść istotne dane (wiem mogłem to zrobić wcześniej) ale co mogę teraz zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Przeczytac: http://www.gnu.org/software/grub/manual/gr...l#DOS%2fWindows Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adalbertt Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Dzienkju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...